Šport > Nogomet
8202 ogledov

Preobrat v tožbi Ronalda za posilstvo

cristiano ronaldo Epa
Američanka se je odločila za dokončno potezo.

Kathryn Mayorga je umaknila tožbo, ki je bremenila Cristiana Ronalda za posilstvo. Američanka je sicer septembra lani obtožila portugalskega zvezdnika, do posilstva pa je po njenih besedah prišlo leta 2009, tik po tem, ko je Portugalec iz Manchester Uniteda prestopil k madridskemu Realu.

Do srečanja je prišlo v VIP predelu enega izmed nočnih klubov, kasneje pa sta končala v nogometaševem apartmaju. Takrat naj bi Ronaldo uprabil silo. "Potem ko me je posilil, se je opravičil. Pokleknil je in dejal, da je 99 odstotkov dober fant, da pa ne ve od kje prihaja preostali odstotek," je Mayorga izjavila v enem od intervjujev. Ronaldovi odvetniki so tožili časopis.

Mayorga je leta 2010 za molk od Ronalda prejela 375 tisoč ameriških dolarjev z računa, ki je bil odprt na Britanskih deviških otokih. Osem let kasneje se je vseeno odločila za tožbo. Izjavila je tudi, da se ji je življenje povsem spremenilo, od posilstva, da se bori tudi z mislimi na samomor. Na vprašanje, zakaj je leta 2010 sprejela denar, je odgovorila, da jo je bilo strah zaradi Ronaldove slave, ni pa tudi želela, da bi se njeno ime pojavljalo v medijih.

V ameriški zvezni državi Nevadi lahko posiljevalec dobi dosmrtno zaporno kazen, na pogojno prostost pa ga oblasti vsekakor ne smejo izpustiti pred odsluženimi desetimi leti zapora.

Ronaldo Primer Ronaldo Šport Ronaldov odvetnik: "Res je, Ronaldo ji je plačal za molk..."

Policija v Las Vegasu je odprla preiskavo, Ronaldo pa se je tako znašel v neljubem položaju. "Ne, ne, ne, ne, ne. kaj so dejali danes? Fake news. Oni se želijo le promovirati, pri tem pa uporabljajo moje ime. Želijo biti znani zaradi mene, a tudi to je del posla. Sem srečen človek in vse je v redu," je po obtožbah izjavil Ronaldo.

Zdaj so obtožbe umaknjene, razlog za potezo Američanke pa ni znan. Nekateri uginajo, da je prišlo do izvensodne poravnave. Ronaldo je zdaj svoboden, Portugalec lahko brez težav odpotuje v ZDA, kjer mu je sicer doslej grozila aretacija.

Komentarjev 5
  • franci91 15:22 06.junij 2019.

    Ja zakaj ga pa ni že takrat prijavila če jo je posiliv če jo je sploh saj je bla itak takrat pod uplivom alkohola po moje ji gre sam za gnar zdaj ga ji je zmanjkal in čez par let ...prikaži več ko ga ji bo spet ga bo pa spet tozila

  • mph 14:37 05.junij 2019.

    No, miren bo dokler ji spet ne zmanjka denarja. Za bruhat. V tem primeru sem povsem na njegovi strani, zgodba je smrdela na celi črti od prvega trenutka.

  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 13:42 05.junij 2019.

    100% je mastno plačal za to ni druge možnosti......