Šport > Nogomet
5231 ogledov

Ronaldov odvetnik: "Res je, Ronaldo ji je plačal za molk..."

Ronaldo Reševalni pas/Twitter
Saga se nadaljuje. V škandal se je vmešal še Real Madrid, Ronaldov odvetnik pa je priznal, da je Ronaldo dekletu resnično plačal za molk.

Vodstvo Real Madrida je vložilo tožbo proti portugalskemu časniku Correio da Manha, ki je objavil zgodbo, da je Kraljevski klub prisilil Cristiana Ronalda, da se pogodi s Kathryn Mayorgo, ki ga je obtožila posilstva.

cristiano ronaldo kathryn mayorga Video Šport Ronaldov intimen ples z dekletom, ki ga lahko spravi v zapor

Mayorga je obtožila Ronalda posilstva v hotelu v Las Vegasu leta 2009, Correio da Manha pa navaja, da klub ni želel, da se tvega in ruši ugled kluba in je zato Ronalda prisilil, da se z Mayorgo pogodi.

cristiano ronaldo Škandal Šport Grozodejstev Ronalda obtožuje še ena ženska

"Real Madrid objavlja, da se je odločil tožiti portugalski časnik Correio da Manha, ki je objavil lažne informacije ter s tem škodoval klubu. Real Madrid ni vedel za niti en podatek, ki ga je ta časnik objavil v povezavi z Ronaldom, pa klub tako niti ni mogel ukrepati na kakršenkoli način."

Policija Las Vegasa je medtem že začela s preiskavo proti slavnemu nogometašu, ki se je leta 2010 z Mayorgo pogodil ter ji plačal 325.000 evrov za njen molk, kar je potrdil tudi Ronaldov odvetnik Peter Christiansen.

cristiano ronaldo Obremenilni dokaz? Šport Ronaldo natančno opisal podrobnosti spolnega odnosa

"Ronaldo ne zanika, da je sklenil sporazum, toda ta sporazum nikakor ni priznanje krivde. On je sklenil dogovor, da bi preprečil poizkus uničevanja ugleda, ki ga je zaslužil s težkim delom, športnimi spoobnostmi in primernim obnašanjem," je izjavil Christiansen.

Ronaldo Razkritje Šport Tako se je sporni dokument znašel v javnosti

"Dokumenti, ki domnevno vsebujejo Ronaldove izjave o tem primeru, so ponarejeni. Ukradli so jih hakerji ter jih nato poslali medijem. A pomembnejši deli so spremenjeni ali popolnoma izmišljeni," je zaključil Christiansen.

Komentarjev 2
  • janko89 00:45 14.oktober 2018.

    Njega takoj kastrirati in fuknt ves iz športa - preveč si ti dečki domišljajo, je pa res da ste jih vi navadna raja postavili tako visoko. To ni več šport. Je samo še navadna pokvarjena zgoljufana demagogija in kurbarija ! Jasno

  • mph 10:32 13.oktober 2018.

    Ni ji plačal za molk, plačal ji je, da ga neha NADLEGOVATI. Video pove vse, kar je potrebno vedeti. In, če je opravilno sposobna, ni mogoče, da ne bi vedela, kaj bosta počela v sobi. Na žalost je res dosti ...prikaži več zlorab in so vsega obstojanja vredna, vsako kričanje pa še ne pomeni posilstva, ogromno je poskusov izsiljevanja, še posebaj, ko gre za znane osebe.