Šport > Nogomet
22474 ogledov

Ronaldov intimen ples z dekletom, ki ga lahko spravi v zapor

cristiano ronaldo kathryn mayorga Print Screen
V javnost je pricurljal posnetek, ki je nastal le nekaj ur pred domnevnim posilstvom.

Le dan po tem, ko je ameriška policija potrdila, da je odprla preiskavo proti Cristianu Ronaldu, se je na spletu pojavil posnetek iz leta 2009, na katerem se najslavnejši športnik na svetu v nočnem klubu Sin City v Las Vegasu zabava v družbi Kathryn Mayorge.

cristiano ronaldo "Posilil me je!" Šport Grozljive podrobnosti: Razkrila, kaj ji je Ronaldo naredil v hotelski sobi

Posnetek, ki ga je ekskluzivno pridobil britanski The Sun, je nastal le nekaj ur pred domnevnim posilstvom, ki naj bi ga Ronaldo, takrat še nogometaš Manchester Uniteda tik pred prestopom k Real Madridu, zagrešil v svoji hotelski sobi.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Napadalec Juventusa obtožbe o posilstvu kategorično zavrača in jih označuje za "lažne novice". Njegova pravna služba je že napovedala tožbo proti nemški reviji Der Spiegel, ki je objavila intervju z domnevno žrtvijo.

cristiano ronaldo Vrag odnesel šalo Šport Policisti nad Ronalda

Video je bil posnet z mobilnim telefonom, na njem pa Ronaldo večkrat objame dekle, s katerim sta si bila očitno naklonjena.

Komentarjev 9
  • Kolr 10:29 08.oktober 2018.

    Men se zdi da se ni glih upirala. Zadaj je pa itak ze nova cakala...

  • Snežinko 07:34 04.oktober 2018.

    Zakaj bi ga že ta posnetek lahko spravil v zapor, lepo prosim, spoštovani Ž.J.? Torej vsak, ki "intimno" pleše s punco je posiljevalec, ki ga je treba spraviti za rešetke? Ta posnetek ga prej lahko reši kot spravi v zapor, ...prikaži več, saj jasno nakazuje, da je bila punca ravno tako "vroča" kot on ali pa še bolj. In če je šla potem v sobo z njim - ja madona, no... Zakaj se že gre sredi noči v sobo z nekom (nasprotnega) spola? a je mislila, da bosta haribo medvedke jedla ali kaj? Denarja ji je zmanjkalo...

  • Fulmmer 17:31 03.oktober 2018.

    Itak, vsak posnetek na katerem se pleše se konča s posilstvom.....