Šport > Nogomet
27231 ogledov

Grozljive podrobnosti: Razkrila, kaj ji je Ronaldo naredil v hotelski sobi

cristiano ronaldo Epa Ronaldo je že napovedal tožbo proti nemški reviji, ki je objavila intervju z domnevno žrtvijo.
Portugalski napadalec obtožbe kategorično zavrača.

Eden največjih zvezdnikov sodobnega nogometa Cristiano Ronaldo je obtožbe o posilstvu, ki naj bi ga zagrešil pred devetimi leti v eni od hotelskih sob v Las Vegasu, označil za lažne novice. Ronaldo je kategorično zavrnil obtožbe v video, ki ga je objavil na Instagramu, poroča britanski BBC.

cristiano ronaldo Prekršila dogovor Šport Ronalda obtožila posilstva in razkrila vse podrobnosti

"Želijo se promovirati, tako da zlorabljajo moje ime. To je nekaj povsem normalnega," se je portugalski napadalec, ki trenutno igra za torinski Juventus, zelo mirno odzval na obtožbe, ki so se septembra razširile po svetovnem spletu.

Dokler so bile obtožbe stvar debate na forumih in rumenih spletnih portalov, se Ronaldo ni zganil. Pravno pa je zadeve za zaščito svojega dobrega imena nemudoma sprožil, ko je vročo zgodbo znova pograbil nemški Der Spiegel.

Ronaldovi pravni zastopniki so že napovedali, da bodo tožili revijo Der Spiegel, ki je prvi od resnih medijev objavil zgodbo o domnevnem posilstvu.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Der Spigel objavlja pričanje zdaj 34-letne Američanke Kathryn Mayorga, ki trdi, da jo je portugalski nogometni zvezdnik poleti 2009 posilil v hotelski sobi v Las Vegasu. Leto po dogodku naj bi skušala doseči izvensodno poravnavo, zvezdnik pa naj bi ji plačal 375.000 dolarjev za molk, da zgodbe ne bi poslala v javnost. Nemški časnik Der Spiegel trdi, da ima dokumente, ki potrjujejo besede Američanke.

Mayorga je v zadnji izdaji Der Spiegla prvič javno spregovorila o svojih obtožbah in povedala svojo stran zgodbe izpred devetih let. Trdi, da jo je danes 33-letni nogometaš posilil analno. Pravi, da ni imel kondoma in da jo je pozneje vprašal, če jo je kaj bolelo. Pri Der Spieglu trdijo, da imajo dostop do pisma, ki ga je Mayorga v mesecih po srečanju napisala Ronaldu in v katerem je predstavila svojo zgodbo in občutja.

cristiano ronaldo CR7 Šport Ronaldo: Ne slepimo se, moj gol je bil najboljši

"Zahteval je, da se dotaknem njegovega penisa. Ker tega nisem storila, me je rotil, naj ga obdelam z usti. Kakšen kreten. Smejala sem se, ker sem mislila, da se šali. Tako slaven in lep, v resnici pa tako nagnusen in velika zguba. Rekel je, da me bo izpustil, če ga poljubim. Privolila sem. To ga je še bolj podžgalo. Začel me je grabiti. Poskušal mi je sleči perilo. Odrivala sem ga in ponavljala 'ne'. Obrnila sem se stran in se zvila v klobčič. Držala sem se za vagino. Nato je skočil name," je okoliščine nazorno opisala 34-letnica.

"Po napadu mi ni pustil oditi. Gledal me je z občutkom krivde. Kot da mu je žal. Nisem prepričana, a pomoje se je opravičil. 'Ali te je bolelo?' Nato je na kolenih izrekel tisto o 99 odstotkih," je dodala.

Njeni odvetniki sedaj iščejo pravne luknje v tem dogovoru o nerazkrivanju podatkov v javnosti, ki bi lahko bil neveljaven. Po drugi strani pa je Ronaldov odvetnik Christian Schertz pisanje Der Spiegla označil za "očitno nezakonito".

Ronaldov zastopnik bo iskal odškodnino za "moralno škodo" za "verjetno eno najhujših kršitev osebnih pravic v zadnjih letih".

Zanimivo je, da se je zgodba v javnosti pojavila v letu, ko se je kapetan portugalske nogometne reprezentance poslovil od španskega nogometa in madridskega velikana Reala ter se preselil na Apeninski polotok in se pridružil stari dami.

Der Spiegel je sicer prvi o posilstvu poročal že pred letom in pol. Zgodbo je osnoval na dokumentih, ki jih je pridobil na spletni strani Football Leaks. Objavo zgodbe povezujejo z gibanjem #MeToo.

2009 je bilo sicer leto, ko je Ronaldo v do takrat največjem prestopu Manchester United zamenjal z Realom.

Odvetnik Leslie Stovall trdi, da naj bi Ronaldo med pogajanji o poravnavi priznal, da spolni odnos ni bil sporazumen. "Rekla je ne in večkrat prosila, naj preneham," naj bi svojim odvetnikom priznal nogometaš. Mayorga trdi, da je naslednji dan obiskala bolnišnico in incident prijavila policiji, a jo je takratni odvetnik spodbujal k poravnavi. "Sprejela sem, ker nisem želela, da se moje ime pojavi v javnosti," pojasnjuje.

Komentarjev 9
  • Tatjana Ha 22:21 04.oktober 2018.

    Zmanjkal ji je denarja.Kaj je delala od leta 2009 SEDAJ SMO 2018? Čista logična izkoriščevalska .....

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 21:09 01.oktober 2018.

    Pred casual seksom boš moral po novem podpisati pogodbo, jo drugi dan overiti in nato naslednjo noč vprašati če je še razpoložena. Kaj človek pričakuje če ga nekdo iz diskača povabi v svojo hotelsko sobo res ne vem, jaz si ...prikaži več lahko svoje samo mislim. Eno je posilstvo in to nima odškodnine, vse drugo je v najmilejšem pomenu besede zgolj poslovni dogovor.

  • optimist11 20:20 01.oktober 2018.

    Geje zaničujete. Drugače pa vsi moški sanjajo o riti. Rit je rit -spol ni važen.