Šport > Nogomet
738 ogledov

Znova nezadovoljstvo, ker je Fifa izbrala Modrića

cristiano ronaldo massimiliano allegri Epa
Portugalci so nezadovoljni.

Tako izbor Fife kot Uefe sta na prvo mesto za najboljšega nogometaša postavila hrvaškega reprezentanta Luko Modrića, njegov nekdanji soigralec pri madridskem Realu Cristiano Ronaldo pa je pri obeh glasovanjih zasedel drugo mesto. To dejstvo so na Portugalskem sprejeli zelo slabo.

Luka Modrić Igralec leta Šport Po desetih letih prekinjena vladavina Messija in Ronalda

Veliko prahu je dvignila že nagrada Evropske nogometne zveze, zdaj se je ob izbor Mednarodne nogometne zveze obregnil kar muzej Cristiana Ronalda. "Te pokale je nemogoče ukrasti, tu je naš alarm," so objavili na muzejevem Instagramu. Fotografija prikazuje nadzorne kamere v muzeju. S tem so namignili, da je Fifa portugalskemu zvezdniku preprosto ukradla lovoriko in jo namenila Hrvatu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estes troféus ninguém rouba 👀 tem alarme

A post shared by Museu CR7 (@museucr7funchal) on

Le nekoliko bolj umirejen je bil portugalski selektor Fernando Santos, ki je izbor označil za 'čuden'.

messi ronaldo Razkritje Šport Messi prvič glasoval za Ronalda, a mu ta ni vrnil usluge

Novi član Juventusa je bil sicer deležen kritik, ker se kljub drugemu mestu ni udeležil prireditve v Londonu. Izostal je tudi argentinski zvezdnik Lionel Msssi. Ronalda so opravičili kar pri Stari dami, saj naj bi bila slovesnost preblizu prvenstveni tekmi z Bologno, ki je na sporedu danes, Messi pa je opravičilo našel v družinskih razlogih. Omenjena superzvezdnika sta si sicer razdelila zadnjih deset Fifinih nagrad za najboljšega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.