Šport > Nogomet
4090 ogledov

Ronalda obtožila posilstva in razkrila vse podrobnosti

cristiano ronaldo Epa
Američanka, ki naj bi jo leta 2009 v Las Vegasu posilil Cristiano Ronaldo, je razkrila podrobnosti druženja z enim največjih športnih zvezdnikov vseh časov.

Nemška revija Der Spiegel razkriva nove podrobnosti posilstva, ki naj bi ga pred devetimi leti v zloglasnem mestu greha zagrešil nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo. Napadalec Juventusa, ki je bil takrat tik pred prestopom k madridskemu Realu, naj bi v hotelski sobi v Las Vegasu posilil danes 34-letno Kathryn Mayorga, s katero sta nato sklenila izvensodni dogovor, po katerem je nogometaš za njen molk plačal 375.000 ameriških dolarjev.

Skoraj desetletje kasneje je Američanka znova spregovorila o travmatični izkušnji in v nasprotju s predhodnim dogovorom proti Ronaldu vložila civilno tožbo. V intervjuju za Del Spiegel je prvič javno spregovorila o srečanju z Ronaldom in dogodkih, ki so se zgodili v njegovi hotelski sobi. Mayorga, ki je bila v času domnevnega posilstva stara 25 let, trdi, da je Ronalda spoznala v VIP loži nekega nočnega kluba v Las Vegasu. Tam mu je zaupala svojo telefonsko številko, Ronaldo pa jo je kasneje povabil na zabavo.

V apartma naj bi prispela v družbi prijateljice. Ronaldo ji je ponudil kopalke, da bi s lahko njemu in njegovim prijateljem pridružila v masažni kadi. Ko se je odšla preobleči, ji je sledil v sosednjo sobo, kjer naj bi jo kljub glasnim pozivom, naj preneha, prisilil v analni spolni odnos. "Še nikoli v življenju nisem bila tako prestrašena," se spominja Američanka. Po koncu naj bi Ronaldo dejal, da je v 99 odstotkih dober fant, ne ve pa, kaj je s preostalim odstotkom.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Mayorga v intervjujunavaja, da je imela zaradi posilstva hude psihološke travme, doživela je več živčnih zlomov. "Krivim njega in sebe, da sem podpisala tisti dogovor," je zatrdila. Za razkritje po tolikih letih naj bi se odločila iz večih razlogov. Prvi je ta, da jo je odvetnik prepričal, da lahko na sodišču izpodbijata dogovor, ki ga je sklenila z Ronaldom. Drugi razlog je vzpon gibanja Jaz Tudi, s katerim se je okrepil mednarodni boj proti vsakršni obliki spolnega nasilja. Tretji razlog je želja, da se primer javno izpostavi in se tako ugotovi, ali je Ronaldo kaj podobnega storil še kakšnemu dekletu.

Na obtožbe se je odzval Ronaldov odvetnik Christian Schertz, ki je nemški reviji že zagrozil s tožbo. Poudaril je še, da je Mayorga pristala na odškodnino in se zavezala, da o obtožbah ne bo več javno govorila. Ronaldo sicer še vedno vztraja, da je bil njun spolni odnos sporazumen.

Zdaj so na potezi sodišča.

Komentarjev 3
  • Jožef Koprivnikar 16:06 29.september 2018.

    In ona je potrebovala devet let, da ga naznani ? Bi ga če bi prodajal melone in ne brcal žogo ?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:55 29.september 2018.

    Ni samo pederajsek ampak tut posiljevalec,butl s preveč denarja in mislijo,da mu je vse dovoljeno?Govno primitivno.

Sorodne novice