Šport > Nogomet
8022 ogledov

Ronaldo zaradi tega prejel rdeči karton in v solzah odšel z igrišča

Cristiano Ronaldo
Izključitev portugalskega zvezdnika buri duhove.

Cristiano Ronaldo je neslavno predčasno zaključil svojo prvo tekmo v dresu Juventusa v ligi prvakov. Na zelenici je namreč prebil le 29 minut, nato pa ga je sodnik Felix Brych predčasno poslal pod prho. Odločitev je takoj razdelila nogometni svet, nekateri so podprli odločitev Nemca, drugi so prepričani, da je bil rdeči karton prestroga kazen za Portugalca. Ta je v solzah zapustil igrišče.

Ronaldo se je v omenjeni minuti znašel v dvoboju s Kolumbijcem Jeisonom Murillom, ki je pristal na tleh. Portugalski zvezdnik je očitno menil, da branilec Valencie simulira in ga je prijel za glavo. Poteza ni bila silovita, a po mnenju glavnega sodnika, ki se je posvetoval tudi s svojim pomočnikom ob golavt črti, dovolj odločna, da je Ronaldo prejel rdeči karton. Portugalec se z odločitvijo ni mogel sprijazniti, nekaj časa je tudi obsedel na zelenici.

Jaka Bijol Liga prvakov Šport Devetnajstletni Slovenec z debijem med elito in osvojeno točko

Komentarjev 3
  • Tatjana Ha 00:43 21.september 2018.

    Kakšna zloba , kot, da je osebno, tako se sodnik ne bi smel obnašati , kot , da hoče uničiti Ronalda.Eni so pa res zavistni ,kar bruha zloba in ljubosumje iz nekaterih , ki niso niti do pete igralcu....

  • Avatar Leon
    Leon 10:08 20.september 2018.

    Največji problem nogometa je FIFA ,ki ne zna uskladiti sojenja in določenim sodnikom popušča pri njihovih odločitvah ,čeprav se kasneje izkaže za napačno . Najprej usposobiti SODNIKE in potem socializirati igralce ,da se ne bodo tako obnašali na igriščih.

  • perhan63 07:46 20.september 2018.

    jokica..ahahahahaha..tko je on simuliral celo življenje..zdej pa jokec