Šport > Nogomet
5574 ogledov

Neymarja poslal po "čevape"

Sadio Mane Neymar PrtSc
Na tekmi v Liverpoolu so gledalci videli maestralno miniaturo na račun superzvezdnika.

Liverpool je v torek zvečer v okviru prvega kola Lige prvakov na svojem Anfieldu gostil Paris SG in v napeti končnici prišel do prestižne zmage (3:2).

Crvena zvezda Napoli Liga prvakov Video Šport Tako je, ko nekaj čakaš 27 let

Poleg petih zadetkov so gledalci lahko uživali tudi v drugih vrhunskih potezah, za eno od njih je poskrbel Sadio Mané. Senegalec je v enem od driblingom osmešil velikega Neymarja in tako Brazilcu dal okusiti tisto, kar on ponavadi servira tekmecem.

Neymar se ne znajde pogosto v obrambnih akcijah, v francoskem prvenstvu mu tega praktično ni treba početi. V Ligi prvakov proti močnejšim nasprotnikom mora vendarle kdaj tudi pomagati v obrambi, kar pa mu ne gre prav dobro od rok.

Mauro Icardi Hat-trick Messija Šport Sarma na debiju po velikem preobratu do treh točk

Mané je s pravim plesnim gibom Brazilca poslal proti tribuni z najzvestejšimi navijači Liverpoola, sam pa krenil proti golu. Pri naših južnih sosedih bi rekli, da ga je poslal po "čevape". Vsekakor vredno ogleda.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice