Šport > Nogomet
11371 ogledov

Ronaldo natančno opisal podrobnosti spolnega odnosa

cristiano ronaldo Epa
Sloviti nogometaš ne želi ničesar prepustiti naključju.

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo se pripravlja na eno najpomembnejših bitk njegovega življenja s potencialno katastrofalnimi posledicami zanj in za njegovo družino. Najslavnejši športnik na svetu se bo na sodišču branil pred obtožbami, da je pred devetimi leti v Las Vegasu posilil nekdanjo manekenko Kathryn Mayorgo.

Ronaldo je na čelo skupine pravnih strokovnjakov nastavil slovitega odvetnika Davida Chesnoffa, ki je znan po tem, da je v preteklosti sodeloval s številnimi zvezdniki iz sveta zabavne in športne industrije. Na seznamu njegovih preteklilh klientov so košarkar Shaquille O'Neal, boksar Mike Tyson, tenisač Andre Agassi, pevec Bruno Mars, igralec Leonardo DiCaprio, televizijska osebnost Paris Hilton, igralec Jamie Foxx in člani družine pokojnega pevca Michaela Jacksona.

cristiano ronaldo Afera Šport Ronaldo se je oglasil

Chesnoffova odvetniška pisarna Chesnoff & Schonfeld ima sedež v Las Vegasu in je specializirana za primere klevetanja. Gre za eno najbolj izkušenih in najboljših odvetniških pisarn na tem področju.

Ronaldo naj bi prav po navodilih novega odvetnika javno zanikal obtožbe in odločno sporočil, da je njegova vest čista. Po poročanju svetovnih medijev namerava Portugalec, potem ko bo dokazal svojo nedolžnost, zahtevati odškodnino za nastalo škodo, ki mu je bila povzročena zaradi domnevno neutemeljenih obtožb.

cristiano ronaldo Afera Šport Delnice strmo padle po obtožbah na Ronaldov račun

Obtožbe zoper Ronalda imajo še pred začetkom pravnega procesa izrazito negativne posledice na nogometaševo javno podobo. Delnice njegovega delodajalca Juventusa so na milanski borzi padle za slabih deset odstotkov. Oglasila sta se tudi njegova pokrovitelja Nike in EA Sports, ki sta javno izrazila skrb nad dogajanjem in napovedala, da primer budno spremljata.

cristiano ronaldo "Zelo zaskrbljeni" Šport Ronaldo lahko ostane brez milijarde dolarjev

Ameriški proizvajalec športne opreme, s katerim ima Ronaldo sklenjeno doživljenjsko pogodbo v vrednosti milijarde evrov, za zdaj še ni sprejel nobenih sankcij, medtem ko je proizvajalec programske opreme Electronic Arts njegovo podobo že umaknil s svoje uradne spletne strani.

fifa ronaldo | Avtor: Print Screen Print Screen

Ronaldo naj bi že leta 2009 podrobnosti spolnega odnosa zaupal svoji pravni ekipi. Vsebino njegovega zapisa po elektronski pošti razkriva nemški Del Spiegel. "Občevala sva od strani. Večkrat je rekla 'ne' in 'prenehaj', vendar je naredila tako, da je bila na voljo. Ležala je na boku. Penetriral sem od zadaj. Bilo je nesramno. Nisva menjala položaja. Trajalo je pet do sedem minut. Ponavljala je 'ne, nehaj, nisem kot druge', vendar je ostala dostopna. Kasneje sem se opravičil. Ni se pritoževala, da sem bil nasilen, ampak mi je očitala, da sem jo prisilil. Ni omenila, da bo šla na policijo."

cristiano ronaldo Prekršila dogovor Šport Ronalda obtožila posilstva in razkrila vse podrobnosti
Komentarjev 2
  • mph 20:11 06.oktober 2018.

    Iz videa, ki se je pojavil magično, je praktično povsem jasno, da ga je "lovila" cel večer in je točno vedela, kaj bosta počela. Pokasirala je lepo vsotico denarja za poskus klevetanja pred leti in tokrat si je pač zaželela ...prikaži več še. Vsaj osebno po vsem skupaj ne dvomim v to. Niti približno mi ne izgleda to primer nadlegovanja kot jih je na žalost bilo preveč v teh letih razkritih.