Šport > Nogomet
4292 ogledov

Ronaldo se je oglasil

cristiano ronaldo Epa
Portugalski zvezdnik se je odzval na obtožbe.

V zadnjih dneh so javnost razburkale obtožbe, ki jih je na Cristiana Ronalda v zvezi z domnevnim posilstvom usmerila Kathryn Mayorge. 

cristiano ronaldo "Posilil me je!" Šport Grozljive podrobnosti: Razkrila, kaj ji je Ronaldo naredil v hotelski sobi

Ameriška policija je v povezavi s spornim večerom v Las Vegasu leta 2009 sprožila preiskavo, po medmrežju pa je zaokrožil tudi posnetek, ki je nastal le nekaj ur pred domnevnim posilstvom.

cristiano ronaldo kathryn mayorga Video Šport Ronaldov intimen ples z dekletom, ki ga lahko spravi v zapor

Ronaldovi zastopniki so napovedali tožbo proti nemški reviji Der Spiegel, ki je objavila zgodbo, v torek se je na družbenih omrežjih odzval tudi sam nogometaš.

"Odločno zanikam obtožbe, s katerimi sem soočen. Posilstvo je odvraten zločin, ki je v nasprotju z vsemi mojimi vrednotami. Čeprav si želim oprati ime, medijem nočem dati (materiala, op. a.) za spektakel, ki si ga želijo ljudje, ki se želijo promovirati na moj račun. Moja čista vest mi omogoča, da bom v mirnem stanju duha počakal na rezultate katerekoli preiskave," je zapisal Ronaldo v angleščini in portugalščini.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.