Šport > Nogomet
2837 ogledov

Selektor razkriva ozadje Ronaldovega tepeža

Epa
Cristiano Ronaldo v zaključku finala evropskega prvenstva 2016 ni mogel krotiti svojih čustev.

Finalni obračun Eura 2016 je bil za Cristiana Ronalda grenko-sladka izkušnja. Potem ko je odigral osrednjo vlogo pri uvrstitvi svoje reprezentance v veliki finale, je v tekmi s Francijo utrpel poškodbo kolena in v 25. minut zapustil zelenico.

V nadaljevanu srečanja se je pogosto mudil ob robu igrišča, kjer naj bi skakal v besedo selektorju Fernandu Santosu in vztrajno delil nasvete svojim soigralcem. Evforičnost prvega strelca portugalske reprezentance je kasneje javno obsodil tudi njegov rojak José Mourinho. "Pretirana čustvena reakcija. Izgubil je nadzor nad čustvi," je takrat dejal.

Čustveni Ronaldo je v zaključku srečanja skakal po Santosu in ga udarjal z rokami, medtem ko je selektor, nevedoč, da je Portugalska osvojila naslov evropskega prvaka, še vedno kričal navodila svojim nogometašem. "To so bili brutalni prizori. Vpil sem, da naj nekdo prevzame nekoga na levem krilu, Cristiano pa me je udarjal in govoril: "Stari, stari! Zmagali smo."

 | Avtor: Epa Epa

Santos je po prvenstvu branil slavnega varovanca in zavrnil očitke, da Ronaldo s svojim početjem razvrednotil njegovo avtorieto. "Igralcem ni posredoval enega nasveta brez moje vednosti," je zatrdil.
 
Dejal je še, da mu je Ronaldo zgolj pomagal pri prenašanju informacij in da sta skupaj zelo dobro sodelovala. Začetki njunega poznanstva segajo v čas, ko je bil eden najboljših nogometašev na svetu še član Sportinga.

Velik človek Šport Ronaldo ustavil klubski avtobus, da bi osrečil hudo bolnega otroka

"Ko sem prišel v Sporting, sem mu povedal, da ima velik potencial, da bo postal odličen nogometaš, vendar bo moral izboljšati svoje podaje. Naslednji dan sem prišel na trening in Ronaldo je bil že tam in se posvečal delu. Osredotočen je bil na izboljšave tistih prvin igre, ki jih je zahteval trener," je Portugalčevo delovno vnemo pohvalil Santos.

Ronaldo je pred dnevi zabeležil še en reprezentančni uspeh, ko je Portugalska v prvem finalu lige narodov premagala Nizozemsko. V finalu se ni vpisal med strelce, v polfinalu pa je dosegel hat-trick proti izbrani vrsti Švice.

Komentarjev 1
  • Rachel_Montague 16:53 14.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberitee veeč na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com