Šport > Nogomet
37436 ogledov

Ronaldo najprej udaril sina, nato še Georgino

ronaldo georgina Epa
Zvezdnik Juventusa je pridelal buško svojemu sinu, medtem ko jo je Georgina še poceni odnesla.

Nogometaši Juventusa so po zadnji domači tekme ligaške sezone, na kateri so remizirali z Atalanto (1:1), pozirali s pokalom ob osmem zaporednem naslovu državnega prvaka. Zvezdniku domačega moštva Cristianu Ronaldu so se ob tej priložnosti na zelenici pridružili člani njegove družine in skupaj so pozirali pred zbranimi fotografi. 

cristiano ronaldo Zavrelo Šport Ronaldo provociral: "Premajhen si, da bi govoril."

Portugalec ni bil najbolj pazljiv pri rokovanju z več kot pet kiogramov težkim pokalom, s katerim je najprej v obraz udaril svojega osemletnega sina, nato pa jih je skupila še njegova izbranka Georgina.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
 | Avtor: Print Screen Print Screen

Ronaldo je bil že v svoji premierni sezoni na Apeninskem polotoku izbran za najkoristnejšega igralca lige (MVP). V Serie A je zabil 21 golov in končal na četrtem mestu lestvice najboljših strelcev .Priznanja se je ob koncu sezone veselil tudi slovenski čuvaj mreže Samir Handanović (Inter), ki je bil izbran za najboljšega vratarja Serie A.

Samir Handanović Ob bok Cristianu Šport Tako visoko Handanovića cenijo Italijani
Komentarjev 6
  • Janez_53 08:33 15.junij 2019.

    Le kdo vam izmišlja tako kretenske naslove??? Jaz bi ga v trenutku brcnil v rit!

  • marialorca 12:33 21.maj 2019.

    SARMA - naj golman - pa takoj nato na prvi tekmi "faše" 4 komade. Upam, da ga KEK ne bo obremenjeval s povratkom za tekmo z Avstrijo.

  • maresem 19:39 20.maj 2019.

    Res udarni naslov.