Šport > Nogomet
1928 ogledov

Ronaldo razkril svoje načrte po Juventusu

Cristiano Ronaldo
Petkratni najboljši nogometaš na svetu ter napadalec Juventusa Cristiano Ronaldo je priznal, da razmišlja, da bi po koncu nogometne kariere postal trener.

Cristiano Ronaldo ima s svojim trenutnim delodajalcem Juventusom sklenjeno pogodbo do leta 2022, ko bo izjemni Portugalec štel že 37 let.

cristiano ronaldo Hrvaško gostoljubje Šport Pred Ronaldom do tega privilegija upravičen samo papež

V Pogovoru za španski AS se je Ronaldo tako dotaknil tudi svoje prihodnosti, ko se leta 2022 konča njegovo sodelovanje z Juventusom.

"Ne bi izključil možnosti, da postanem nogometni trener."

Cristiano Ronaldo za AS

Ronaldo se je sicer odlično znašel v svoji novi sredini po lanskem prestopu iz Real Madrida. Za Staro damo je dosegel 27 zadetkov ter ji pomagal do novega naslova prvaka Italije, medtem ko se kljub izvrstnim nastopom Portugalca Liga prvakov Bianconerom še vedno izmika.

cristiano ronaldo Pošast Šport To si je privoščil Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Ponosen Šport Ronaldo stopil medmrežje: "To so moje male princese"
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice