Šport > Nogomet
2216 ogledov

Velika čast za Cristiana Ronalda

Jose Alvalade
Portugalski klub se je odločil za zanimivo potezo.

Danes eden najbolj prepoznavnih športnikov na svetu Cristiano Ronaldo je prvi stik s profesionalnim nogometom doživel v lizbonskem Sportingu. Od tam ga je pot vodila v Manchester United, Real Madrid in Juventus.

Sporting, sicer močno socialno orientiran klub, v zadnjih letih ne preživlja najboljših časov v finančnem smislu in je v iskanju novih rešitev. Predsednik Frederico Varandas bo skušal težave rešiti z zanimivo marketinško potezo.

Sportingov stadion José Alvalade bi namreč lahko dobil novo ime. Po poročanju portugalskih medijev pri Sportingu resno razmišljajo o tem, da bi svoje domovanje poimenovali José Alvalade CR7.

Liga prvakov Izračunano! Šport Superračunalnik izračunal zmagovalca Lige prvakov

Z dodatkom imena Ronaldove tržne znamke bi Sporting lažje osvajal azijski trg, kamor se v iskanju novih prihodkov ozirajo največji evropski klubi.

José Alvalade je sicer ime ustanovitelja kluba, ki je v Lizboni prisoten vse od leta 2006. Stadion je bil zgrajen leta 2003, pred Eurom 2004, organiziranem na Portugalskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice