Šport > Nogomet
2287 ogledov

Messi je tako spregovoril o Ronaldu

suarez messi Epa
Lionel Messi v intervjuju govoril tudi o svojem največjem rivalu.

Lionel Messi, ki je znan po tem, da le redko daje intervjuje, je spregovoril za argentinski radio FM Club 947. V pogovoru je dejal, da v španskem prvenstvu pogreša Cristiana Ronalda. "Težko ga je bilo gledati, kako je osvajal lovorike, a je La Ligi dajal prestiž," je med drugim izjavil argentinski zvezdnik.

"Odkar je v Juventus prestopil Ronaldo, je ta eden izmed favoritov za osvojitev lige prvakov. Zmaga proti madridskem Atleticu jim je zagotovo zelo dvignila samozavest," je pohvale na račun svojega rivala, ki je Atleticu na povratnem dvoboju osmine finala zabil tri zadetke, še naprej stresal Messi.

Pele Alžirija Slovenija prijateljska tekma Alžir Blida Legenda: Šport "Obstajajo le trije geniji: Pele, Maradona in ..."

Ta je naredil še osebni seznam najboljših nogometašev na svetu. "Nikogar ne želim pozabiti, a po mojem mišljenju so najboljši Neymar, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Luis Suarez in Sergio Agüero. Cristiana Ronalda nisem omenil, njega izločam iz tega seznama, mislim, da sva oba na isti ravni."

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice