Šport > Nogomet
9670 ogledov

Ronaldo končno spregovoril o Modrićevi Zlati žogi

cristiano ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo je prvič javno spregovoril o tem, kaj si misli o zmagi Luke Modrića v boju za Zlato žogo.
Cristiano Ronaldo je v letu 2018 ostal tako brez Zlate žoge za najboljšega nogometaša po izboru France Footballa, kot brez nagrade The Best, ki jo najboljšemu nogometašu na svetu podeli Fifa. Obe nagradi je osvojil hrvaški nogometni virtuoz Luka Modrić, nekdanji Ronaldov soigralec pri Real Madridu. Luka Modrić, zlata žoga Debate Šport Ronaldova sestra besni, Griezmannova puščica Messiju in Ronaldu

Mnogi, med njimi tudi Ronaldova sestra in agent, so močno udarili po izboru ter ga proglasili za škandaloznega, medtem ko sam napadalec Juventusa ni javno izrazil svojega mnenja o izboru. O njegovem odnosu je sicer dosti povedalo dejstvo, da se podelitev sploh ni udeležil, sedaj pa je v razgovoru za portugalski Record izjavil, da se z izborom ne obremenjuje.

Luka Modrić | Avtor: Profimedia Profimedia

"Seveda, da mi je toplo pri srcu, ko osvojim nagrado, toda ni konec sveta, ko se to ne zgodi. Spoštujem odločitev ljudi, ki so glasovali, toda mislim, da številke govorijo same za sebe," je začel pogovor o izboru Ronaldo ter nadaljeval: "Nisem obseden z individualnimi nagradami. Najpomembneje je, da pomagam ekipi osvajati naslove. Ostalo pride samo od sebe."

Za konec je še poudaril, da je še vedno izjemno motiviran: "Vsak dan čutim potrebo po nogometu na najvišji ravni. To je to, kar najbolj ljubim. Še vedno sem motiviran, da resno opravim vsak trening, vsako vajo. Nisem še določil leta, v katerem bom zaključil kariero. Počutim se dobro in delam na tem, da bom na tej ravni igral še nekaj let."

Luka Modrić, zlata žoga Intervju Šport Modrić: "Ronaldo in Messi nista fer!" alba messi Nov udarec za Hrvate Šport Zvezdnik Barcelone: "Zlata žoga je laž!"
Komentarjev 2
Sorodne novice