Šport > Nogomet
1853 ogledov

"Sem na nivoju Ronalda in Messija, nagrada bi morala biti moja"

Best Twitter
Francoski nogometni zvezdnik Antoine Griezmann je razočaran nad izborom Fife, ker ga ni med trojico nominiranih za nagrado "Best".

Eden izmed najboljših nogometašev sveta, Antoine Griezmann, je ponovno kritiziral Fifo, ker se ni uvrstil v ožji izbor za nogometaša leta.

V ožjem izboru za Fifino nagrado "Best" so se namreč znašli Cristiano Ronaldo, Luka Modrić ter Mohamed Salah. Griezmann je v razgovoru za AS izjavil, da bi si to nagrado zaslužil on, saj je imel uspešnejšo sezono, kot pa od omenjena trojica ter da upa, da bo dobil dosti pomembnejše priznanje - "Zlato žogo".

"Francija je svetovni prvak, na Mundialu smo odlično opravili svojo nalogo, na tekmovanju pod okriljem Fife, tako da bi moral biti nekdo od nas Francozov v ožjem izboru. To bi lahko bil Kante, Mbappe, Varane ali pa recimo jaz, ki sem poleg naslova svetovnega prvaka v tem letu osvojil še Evropsko ligo ter Evropski Superpokal! " je za AS potarnal Griezmann.

V svojem intervjuju je nato pojasnjeval, da verjame, da je že na nivoju Ronalda in Lionela Messija ter da upa, da bo na koncu leta prejel prestižno nagrado "Zlata žoga", ki jo podeljuje France Football. "Imam še tri mesece, da se izkažem. Z napornim delom lahko osvojim Zlato žogo, za katero vsekakor menim, da je pomembnejša nagrada od Fifine," je zaključil zvezdnik madridskega Atletica.

Komentarjev 2
  • antitrust 22:55 20.september 2018.

    MARŠ cigo jedan francoski. V finalu SP-ja je bil padavičar.