Šport > Nogomet
2117 ogledov

Ronaldovo izbranko med tekmo premagale solze

georgina rodriguez Reševalni pas/Twitter
Navijači Juventusa niso bili edini, ki so jokali ob epskem preobratu italijanskega prvaka.

Ko je Cristiano Ronaldo zabil tretji gol na tekmi Juventusa in Atlética ter tako svojemu moštvu priigral uvrstitev v četrtfinale lige prvakov, je svojo izbranko Georgino Rodriguez ganil do solz.

cristiano ronaldo Tvegal kazen Šport Ronaldo z ultimativno provokacijo Oblakovega trenerja

Portugalski superzvezdnik je s hat-trickom na povratni tekmi osmine finala lastnoročno zrežiral veliki preobrat Juventusa in še utrdil svoj položaj najboljšega strelca v zgodovini lige prvakov.

Italijanski prvak je napredoval s skupnim izidom 3:2, potem ko je prvo tekmo v Madridu izgubil z 2:0. Povratno tekmo si je s tribune torinskega stadiona ogledala tudi Ronaldova boljša polovica, ki je njegov uspeh doživela zelo čustveno.

Najboljši strelci v ligi prvakov:

1. Cristiano Ronaldo 124
2. Lionel Messi 106
3. Raúl 71
4. Karim Benzema 60
5. Ruud van Nistelrooy 56

"Nihče ti ne more vzeti teh 3:0. Zaslužiš si. Ne zaradi treh golov, ampak tvoje predanosti in vsega, kar daješ svojemu klubu. Ti si gonilo ekipe, naprej vlečeš trenerja, soigralce in vse nas, ki te občudujemo in podpiramo. Karma obstaja. Bog ve, bog ti je to dal, ker nogometni svet je tvoj. Radi te imamo," je po tekmi zapisala na Instagramu.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice