Šport > Nogomet
6111 ogledov

Oblakov šef degradiral Ronalda: "Ima samo tri naslove!"

cristiano ronaldo Epa
Cristino Ronaldo je z izjavo po porazu na madridskem stadionu poskrbel dvignil veliko prahu v španski prestolnici.

Portugalski napadalec po porazu italijanskega prvaka, ki je na stadionu Wanda Metropolitano tudi po zaslugi izjemnega Jana Oblaka klonil proti madridskemu Atléticu (2:0) in močno ogrozil visoke evropske ambicije, po koncu srečanja ni bil razpoložen za pogovor z novinarji.

Frustracije so se nakopičile že med tekmo, saj je bil ob vrnitvi v Madrid, kjer je skoraj desetletje naduševal v dresu kraljevega kluba, tarča provokacij domačih navijačev, ki so ga tekom celotnega obračuna obmetavali z najrazličnejšimi žaljivkami.

Zvezdnik Juventusa je imel pripravljen odgovor, saj jim je pokazal pet prstov, s čimer je želel sporočiti da je v karieri osvojil pet evropskih naslovov.

Gesto je nato ponovil v mešani coni in ob tem dejal: "Jaz imam pet naslovov v ligi prvakov, Atlético nobenega. Jaz pet, Atlético nič."

Cristiano Ronaldo Gesta Šport Tudi Ronaldo je imel nekaj za pokazati

Ronaldo je dve od petih lovorik osvojil prav na račun Atlética. V sezoni 2013/2014 se je vpisal med strelce ob zmagi kraljevega kluba s 4:1. V tisti sezoni je beli balet šele v 93. minuti odrešil Sergio Ramos z golom za podaljšek, v katerem so nato za galaktike zadeli še Gareth Bale, Marcelo in Ronaldo. Dve leti kasneje sta se madridska velikana spet srečala v finalu, zmagovalca pa je odločila v loterija, v kateri je odločilni zadetek z bele točke prispeval prav Ronaldo.

Cristiano Ronaldo je v ligi prvakov štirikrat slavil z Real Madridom (2014, 2016, 2017, 2018) in enkrat z Manchester Unitedom (2008).

Portugalčeva reakcija v Madridu se je dotaknila tudi predsednika Atlética Enriqueja Cereza, ki trdi, da Ronaldo ni osvojil petih, temveč le tri naslove. "Kar se mene tiče, Cristiano nima petih lovorik v ligi prvakov. Ima samo tri, razlog pa je povsem preprost. Proti Atléticu jih ni osvojil on. Kdo jih je osvojil? O tem se bomo pogovarjali v naslednjem intervjuju," je izjavil Cerezo, ki bržkone želel namigniti, da je bil Real na poti do omenjenih lovorik deležen izdatke sodniške pomoči.

Komentarjev 1
  • Vrtnica 13:32 22.februar 2019.

    Strinjam se ! Seveda je izvan ampak prepotentnost ga tepe.

Sorodne novice