Šport > Nogomet
1466 ogledov

Eden najboljših nogometašev sveta bojkotira Uefo

Antoine Griezmann EPA
Antoine Griezmann se še vedno ni sprijaznil z Uefinim izborom najboljšega nogometaša na svetu.

"Ko sem izvedel, da gre nagrada Luki Modriću, sem si želel ostati sam. Na prireditev sem prišel zgolj iz spoštovanja. Pa kaj še moram storiti, da osvojim Zlato žogo," se je potožil Antoine Griezmann, potem ko je revija France Football za dobitnika Zlate žoge za najboljšega nogometaša na svetu izbrala Luko Modrića.

Griezmann je namreč v preteklem letu osvojil Svetovno prvenstvo z reprezentanco Francije ter Evropsko ligo z Atletico Madridom, toda pri podelitvi individualnih priznanj je ves čas gledal v hrbet kapetanu hrvaške reprezentance, Luki Modriću.

V Uefinem izboru "The Best" za najboljšega igralca leta pa se Griezmann ni uvrstil niti med tri finaliste. Napadalec Rojiblancosov ni nikoli niti skrival, da se mu je pri izboru zgodila krivica. Da pa so stare zamere še vedno sveže, je pokazal v sredo tekom himne Lige prvakov pred obračunom med Atleticom in Juventusom.

Antoine Griezmann | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Medtem ko so vsi nogometaši Stare dame in tudi njegovi soigralci stalni ponosno, pokončno, privzdignjene glave, je Griezmann celotnemu dogajanju obrnil hrbet ter gledal proti svojim navijačem. Do sedaj se sicer še ni zgodilo, da bi kakšen nogometaš bojkotiral himno tekmovanja, tako da se ne ve, kakšna bi znala biti kazen s strani Uefe.

Atletico je sicer na Wandi Metropolitano zmagal z izidom 2:0 po zadetkih Jose Marie Gimeneza in Diega Godina, medtem ko je bil blizu zadetka tudi Griezmann, ko je njegov poizkus loba Wojciech Szczesny preusmeril v vratnico.

Paulo Dybala Liga prvakov Šport Sporna odločitev v korist Juventusa, nato dva gola Oblakovih Jan Oblak Atletico Juventus Video Šport Oblak ostal miren, njegov trener kazal "jajca"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice