Šport > Nogomet
4934 ogledov

Ronaldo z žaljivo gesto nakazal, kaj si misli o moštvu

cristiano ronaldo Epa
Portugalski napadalec je po izpadu Juventusa prvič po sezoni 2009/2010 ostal brez polfinala v ligi prvakov.

Petkratni dobitnik zlate žoge Cristiano Ronaldo je bil zelo razočaran po izpadu njegovega moštva v četrtfinalu lige prvakov, kjer so usodo varovancev Massimiliana Allegrija nekoliko presenetljivo zapečatili nogometaša Ajaxa.

tottenham manchester city VAR Šok Šport Navijač odšel v prepričanju, da je City napredoval

Ronaldo je bil na obeh tekmah edini strelec aktualnega italijanskega prvaka, a se mu na koncu ni izšlo za uvrstitev med najboljše štiri. Juventus je prvič na domačem igrišču klonil proti Ajaxu, ki je v prejšnjem krogu izločil tudi trikratnega branilca naslova Real Madrid.

Ronaldo je bil zelo razočaran nad predstavo svojih soigralcev na povratni tekmi z Ajaxom, kar je pokazal z nazorno gesto po izteku igralnega časa. Kamere so ga namreč ujele v trenutku, ko je Allegrijevi klopi nakazal, da so se soigralci po**ali. Tako je vse skupaj interpretiral italijanski novinar Tancredi Palmeri.

ajax Liga prvakov Šport Krvnik velikanov dobil nepričakovano pomoč

34-letni napadalec se je po porazu zaupal tudi svoji mami, kateri je dejal, da ne more delati čudežev. S tem je bržkone želel poudariti, da so ga soigralci znova pustili na cedilu.

cristiano ronaldo Prva reakcija Šport To je Ronaldo po bolečem porazu povedal mami

Juventus se je po robu preživetja sprehajal že v osmini finala, ko je po prvi tekmi zaostajal z 0:2 proti Atléticu iz Madrida. Pred izpadom ga je nato rešil Ronaldo, ki je na povratni tekmi trikrat premagal Jana Oblaka in s tem upravičil 117-milijonsko investicijo. Proti Ajaxu so si Italijani priigrali solidno izhodišče v gosteh (1:1), a nato izgubili doma.

Ronaldo je dosegel vseh pet golov Juventusa v izločilni fazi lige prvakov.

Po poročanju italijanskih medijev bo izpad iz lige prvakov, po katerem so delnice Juventusa strmoglavile za 21 odstotkov, krojil nogometašev nadaljnjo usodo. Pogodba ga na Juventus veže do leta 2022, vendar so italijanski novinarji prepričan, da bo Torino zapustil prej. "Naslednja sezona bi bila lahko njegova zadnja v Italiji," so zapisali pri Corriere della Sera.

marc andre ter stegen Vratar Barcelone Šport "Messijevega gola nisem mogel slaviti."

"Ronaldo je prihodnost kluba."

Trener Juventusa sicer vztraja, da je Ronaldo povsem miren in da je njegova nogometna prihodnost na Apeninskem polotoku. "Ronaldo je odigral izjemno sezono. Lige prvakov je konec. Izpadli smo. Juventus in Ronaldo še ne zagotavljata uspeha v tem tekmovanju. V nogometu je veliko dejavnikov. On je prihodnost Juventusa. Letos je bil odličen in prihodnje leto ne bo nič drugače. Razočaran je, a miren, tako kot vsi ostali," je zatrdil Allegri.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 4
  • perhan63 12:28 20.april 2019.

    največji smrad pa jokica tale ronaldo..messssiiiiii

Sorodne novice