Šport > Nogomet
3805 ogledov

To je Ronaldo po bolečem porazu povedal mami

cristiano ronaldo Epa
Portugalski superzvezdnik je po izpadu iz lige prvakov uteho poiskal pri svoji družini.

Cristiano Ronaldo prvič po treh zaporednih sezonah ne bo osvojil lige prvakov, potem ko Juventus na povratni četrtfinalni tekmi pred domačimi gledalci izločil Ajax. Domače je v 28. minuti srečanja v vodstvo popeljal Ronaldo, v nadaljevanju pa sta preobrat in zmago Ajaxa z 2:1 poskrbela Donny van de Beek in Matthijs de Ligt. Prva tekma v Amsterdamu se je končala z neodločenim izidom (1:1).

Ronaldov dres v Juventusu Borza Šport Velik padec delnic Juventusa

Razočarani Ronaldo se po porazu njegovega moštva ni pogovarjal z novinarji, njegove frustracije pa so očitne že na zelenici, kjer je v sodnikovem podaljšku grobo zrušil Joela Veltmana in si prislužil rumeni karton. S tem prekrškom se je poslovil od letošnje sezone lige prvakov, kjer je v zadnjih petih letih z Real Madridom osvojil štiri lovorike.

Napadalec, ki se mu nasmiha prvi naslov italijanskega državnega prvaka, je v osmini finala dosegel hat-trick na povratni tekmi z Atléticom in takrat Juventus rešil iz izgubljenega položaja, potem ko so po prvem obračunu zaostajali z 0:2. Upoštevajoč izjemno statistiko slovenskega vratarja Jana Oblaka je bil preobrat malo verjeten, a je Ronaldu uspelo.

Ajax Ajaxov večer Šport Ronaldo ni dajal izjav, Allegri o svoji prihodnosti

Tudi v četrtfinalu je dosegel oba gola svojega moštva, kar pa na koncu ni zadostovalo za napredovanje. Čeprav se z novinarji ni pogovarjal, je bila po tekmi zgovornejša njegova mama. "Kaj mi je rekel? 'Mama, ne morem delati čudežev.' Prav ima," je povedala Dolores Aveiro in dodala: "Dosegel je zadetek, več ni mogel storiti. Žalosten je bil, seveda si je želel igrati v finalu, a prišel bodo nove priložnosti."

 Ronalda je tolažila tudi njegova sestra, ki je na instagramu zapisala: "Svojo nalogo si opravil."

Matthijs de Ligt Liga prvakov Šport Messi zadeval, Ajax po Realu izločil še Juventus
Komentarjev 1
  • Avatar Zarsianna
    Zarsianna 01:43 18.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top