Šport > Nogomet
450 ogledov

"Messijevega gola nisem mogel slaviti."

marc andre ter stegen Epa
Vratar Barcelone se ni mogel iskreno veseliti ob zadetku Lionela Messija.

Barcelona je v četrfinalu lige prvakov izločila Manchester United s skupnim izidom 4:0. Prvo tekmo je z avtogolom odločil Luke Shaw, na povratni pa se je dvakrat med strelce vpisal Lionel Messi, piko na i pa je dodal Philippe Coutinho.

K drugemu golu argentinskega napadalca je veliko pripomogel vratar rdečih vragov David de Gea, ki si je privoščil gromozansko napako in Barceloni tako rekoč poklonil zadetek, s katerim je United ostal brez realnih možnosti za preobrat.

"Zaradi Davidove napake je trajalo kar nekaj časa, da sem sploh lahko slavil zadetek. Prizadelo me je. Vsi smo ljudje in takšne stvari se lahko zgodijo vsakomur izmed nas," je s kolegom sočustvoval vratar Barcelona Marc Andre Ter Stegen.

"Življenje gre dalje. Povedal sem mu, da to ni nič takšnega in da je storil povsem človeško napako. Igrava na istem položaju, lahko bi se zgodilo tudi meni," je dodal Nemec.

Barcelona se bo v polfinalu pomerila z Liverpoolom. "Veselimo se lepe tekme. Priložnost imamo osvojiti pomembno lovoriko za klub. Še prej želimo zmagati tri ligaške tekme. Liga prvakov je nekaj posebnega in želimo si uresničiti naše cilje," je sklenil vratar Barcelone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.