Šport > Nogomet
10538 ogledov

Cristiano Ronaldo na dopustu na Hrvaškem

Cristiano Ronaldo
Portugalski zvezdnik si je privoščil velikonočni oddih.

Juventus si je z zmago nad Fiorentino (2:1) v soboto zvečer zagotovil že svoj osmi zaporedni italijanski naslov, skupno 35. Del uspeha je bil tudi Cristiano Ronaldo, ki mu je uspel zgodovinski podvig. Portugalec je namreč osvojil krono v angleški Premier League, španski La Ligi in italijanski Serie A.

Cristiano Ronaldo Serie A Šport Ronaldo prvi s tem dosežkom v zgodovini

V italijanskem prvenstvu je do konca sezone še pet tekem, pri Juventusu jih bodo lahko odigrali sproščeno. Torinčani so pred dnevi presenetljivo izpadli tudi iz Lige prvakov in tako praktično že "odkljukali" obe najpomembnejši tekmovanji. 

Prav zato si največji zvezdnik "stare dame" lahko privošči krajši velikonočni oddih, na slednjega se je odpravil takoj po srečanju s Fiorentino. Dubrovački vjesnik je poročal, da je Cristiano Ronaldo v soboto zvečer okrog 22.30 z zasebnim letalom priletel na tamkajšnje letališče.

Rovinj pri sosednih Svet Poleg Ronalda, na Hrvaškem še ena velika zvezdnica

Juventus bo svoje naslednje srečanje odigral 27. aprila proti Interju, do spopada s Samirjem Handanovićem pa bo Ronaldo očitno polnil baterije na hrvaški obali. Tam je dopustoval tudi njegov prijatelj in soigralec iz madridskih dni - Marcelo.

cristiano ronaldo Žalil soigralce Šport Ronaldo z žaljivo gesto nakazal, kaj si misli o moštvu
Komentarjev 1
  • Laznivi 14:00 21.april 2019.

    Razumem da slovenija nima cest kar odvraca turiste ampak on ima letalo in vseeno noce slisat za zeleno dolino.

Sorodne novice