Šport > Nogomet
8842 ogledov

Pred Ronaldom do tega privilegija upravičen samo papež

cristiano ronaldo Grgo Jelavic/PIXSELL
Hrvaški mediji bdijo nad vsakim korakom Cristiana Ronada.

Cristiano Ronaldo in njegova boljša polovica Georgina Rodriguez praznike preživljata v Dubrovniku, kamor sta pripotovala z zasebnim letalom prispela v soboto zvečer. Par se je nastanil v prestižni vili Šeherezada, kjer je za nočitev potrebno odšteti skoraj 7000 evrov.

Dih jemajoče Šport Tako razkošno na Hrvaškem letuje Cristiano Ronaldo

Sloviti nogometaš in Georgina sta v nedeljo presenetila osebje restavracije Dubrovnik na otoku Lopud, kjer sta si privoščila mirno večerjo. Postregli so jima z morskimi specialitetami, na jedilniku so bili škampi, rakci, jastog in testenine, poroča Dubrovački vjesnik. Par se je po večerji odpravil na sprehod, še prej pa je Ronaldo zadovoljno poziral s člani osebja.

Ronaldov obisk je velika promocija za hrvaški turizem, zato se v Dubrovniku trudijo, da bi bilo njegovo bivanje čim bolj prijetno. K temu pritičejo tudi posebni privilegiji, do katerih pa pravilom niso upravičeni niti najslavnejši tuji državniki.

Nogometaš in dekle sta se zvečer odpravila v slovito restavracijo 360 v zatezju grajskih zidov, kamor so ju pripeljali s kombijem. V dubrovnški zgodovini bil takšnega privilegija deležen samo še pokojni papež Janes Pavel II.

Nemška kanclerka Angela Merkel, britanski princ Charles in nekdanji podpredsednik ZDA Dick Cheney so se morali sami sprehoditi do Knežjega dvorca, medtem ko so Ronalda, ki ga varnostniki spremljajo na vsakem koraku, pripejali tik pred vhod.

Komentarjev 2
  • yumi 23:49 22.april 2019.

    Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne da bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, da preberejo ta članek - http://bit.do/slenergia Uporabljam ga že od decembra in plačam skoraj pol toliko! x

Sorodne novice