Šport > Nogomet
10270 ogledov

Tako razkošno na Hrvaškem letuje Cristiano Ronaldo

Instagram
Najbolj priljubljeni nogometaš na svetu se je za velikonočne praznike nastanil v Dubrovniku.

Cristiano Ronaldo si je po izpadu Juventusa v četrtfinalu lige prvakov, po katerem je prvič po slabem desetletju ostal brez napredovanja med najboljše štiri, privoščil velikonočni oddih skupaj s svojo prelestno izbranko Georgino Rodriguez.

Cristiano Ronaldo Oddih Šport Cristiano Ronaldo na dopustu na Hrvaškem

Zvezdniški parček si je za počitniško destinacijo izbral jadranski biser Dubrovnik, kje je za nemoteno preživljenja prostih trenutkov najel eno najdražjih in najbolj razkošnih nepremičnin v tem zgodovinskem mestu.

Portugalski napadalec, ki je na Hrvaško prispel z zasebnim letalom, je najel prestižno dubrovniško vilo Šeherezada, kjer je za nočitev potrebno odšteti 50.000 kun oziroma slabih 7000 evrov.

 | Avtor:
Vilo Šherezada, zaradi svoje razkošnosti znana tudi kot Tadž Mahal Mediterana, je leta 1929 zgrabil ukrajinski bankir Vilim Zimdin. Luksuzno stavbo je postavil v čast svoje ljubimke, pri čemer se je zgledoval po dvorcu iz slovite arabske zbirke Tisoč in ena noč. V času nekdanje skupne države so v vili bivali Elizabeth Taylor in Richard Burton, v nekoliko manj oddaljeni preteklosti pa tudi igralec Jamie Foxx in igralka Sophia Loren. 

Vsaka od sob ima razgled na mesto ali skrbno negovan vrt, vsi prostori so opremljeni z dizajnerskim pohištvom, gostom pa so na voljo še butler, zasebna plaža in bazen z morsko vodo.

Vila ima pet spalnic, pet kopalnic, zasebni bazen, parkrišče, zasebno pristanišče, osebje (butler, sobarice, itd.), klimo, internet, zunanjo jedilnico, mini bar, glasbeno knjižnico, masažno kad, mediteranski vrt. V dodatni ponudbi so zasebni prevozi s čolnom, možnost najema luksuznih avtomobilov in jaht, zasebno vodenje, prevozi ter še in še.

Po poročanju hrvaških medijev bo Ronaldo v Dubrovniku ostal približno teden dni, potem pa se bo vrnil v Torino, saj ga 27. aprila čaka gostovanu pri Samirju Handanoviću. Stara dama si je sicer že zagotovia naslov državnega prvaka, s čimer je Ronaldo postal prvi nogometaš v zgodovini z lovorikami v Premier League, La Ligi in Serie A.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Po izpadu Juventusa, ki ga je v ligi prvakov nepričakovno izločil Ajax, so se pojavila namigovanja, da bo Ronaldo moštvo zapustil pred iztekom pogodbe, kar pa sam odločno zavrača. "Zelo sem zadovoljen. Predvsem zaradi zmage v Serie A in ker sem postal prvi nogometaš z naslovi v Premier League, La Ligi in Serie A. Nismo osvojili lige prvakov, a drugo leto bo bolje," je dejal.

Na neposredno vprašanje, ali bo prihodnje leto še igral za Juventus, pa je odvrnil: "1000-odstotno!"

Komentarjev 4
  • alen04 09:23 23.april 2019.

    a ta tudi ne vidi dlje od nosa????

  • yumi 23:49 22.april 2019.

    Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne da bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, da preberejo ta članek - http://bit.do/slenergia Uporabljam ga že od decembra in plačam skoraj pol toliko! s

  • Laznivi 15:10 22.april 2019.

    Lepo je trzit dragocenosti ki jih je razbojniski barabinski socialkomunizem pokradel ljudem pod besedo nacionalizacija...barebe rdece.