Šport > Nogomet
4007 ogledov

Ronaldo napisal seznam želja, želi tri Barcelonine igralce

barcelona ivan rakitić Epa
Cristiano Ronaldo kot športni direktor.

Juventus je v tej sezoni osvojil 'le' Serie A, brez lovorike pa je ostal v italijanskem pokalu, kjer je tako kot v ligi prvakov izpadel v četrtfinalu. Cristiano Ronaldo z doseženim ni bil zadovoljen, zdaj pa je klubu že sporočil s katerimi okrepitvami želi igrati v naslednji sezoni. Izbral je kar tri nogometaše Barcelone. Po poročanju Fox Sports si je portugalski zvezdnik zaželel prihoda Ivana Rakitića, Samuela Umtitija in vratarja Jasperja Cillessena. 

Umtiti naj bi bil po Portugalčevem mnenju na voljo, ker se Barcelona resno zanima za mladega kapetana Ajaxa Matthijsa de Ligta, Rakitića, ki se mu počasi izteka čas v Kataloniji, naj bi si želelo kar nekaj evropskih klubov, Cillessen pa bi predstavljal resno konkurenco Wojciechu Szczęsnyju na mestu čuvaja mreže.

Pri Marci so se razpisali, da bo Barcelona za Antoina Griezmanna madridskemu Atleticu morala odšteti 120 milijonov evrov, odhod omenjene trojice pa bi izničil ta strošek. Juventus naj bi bil za Rakitića, Umtitija in Cillesena plačal od 100 do 120 milijonov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.