Šport > Nogomet
2710 ogledov

Ronaldo provociral: "Premajhen si, da bi govoril."

cristiano ronaldo Reševalni pas/Twitter
Na tekmi italijanske Serie A sta si v lase skočila Cristiano Ronaldo in Alessandro Florenzi.

V 36. krogu elitnega italijanskega prvenstva sta se na olimpijske stadionuv Rimu pomerila Roma in Juventus. Tekma je imela precej večji pomen za domače nogometaše, saj si je stara dama že davno zagotovila naslov državnega prvaka, medtem ko Rimljani bijejo bitko za neposredno uvrstitev v ligo prvakov.

Roma je srečanje dobila z 2:0, gola pa sta dosegla Alessandro Florenzi in Eden Džeko.

Strelec prvega zadetka Florenzi se je nekaj minut prej zapletel v prepir z gostujočim zvezdnikom Cristianom Ronaldom. Napadalec Juventusa si je med prepirom s prstom pokril usta in kapetanu Rome dal vedeti, naj utihne, nato pa se je z žaljivo gesto ponorčeval iz njegove višine. "Premajhen si, da bi govoril," je ob tem dejal.

Florenzi v višino meri le 173 centimetrov, Ronaldo pa 189.

Vezist Rome je po tekmi pojasnil, kaj se je v resnici zgodilo. "Dvakrat smo žogo poslali z igrišča, ker je nekdo potreboval zdravniško pomoč, in dvakrat je poskušal igrati. Tudi mi bi lahko v prvem polčasu odigrali protinapad prek Aleksandra Kolarova, vendar tega nismo storili, ker nismo takšni ljudje. Ronaldo je dobitnik zlate žoge in misli, da lahko počne, kar želi. Tudi sam počnem in govorim neumnosti na zelenici, kjer naj tudi ostanejo," je povedal 28-letnik.

Nogometaša sta bojno sekiro zakopala že na igrišču, saj se je Ronaldo za svojo izjavo opravičil.

Komentarjev 2
  • Zdenka Lorenčič 08:20 14.maj 2019.

    Ronaldo je pač VELIK osel!

  • leonardo 16:21 13.maj 2019.

    Hm. vedno sem gruntal, zakaj je Ronaldo napihnjen kot kakšna krastača. Pamet mu pač ni dosegla glave, ker je prevelik, zgleda. Ostala je v nogah.

Sorodne novice