Šport > Nogomet
32894 ogledov

14-letni heroj Liverpoola pomagal do epskega preobrata

oakley Print Screen
Liverpool se klanja 14-letnemu pobiralcu žog, neopevanemu junaku zgodovinske uvrstitve v finale lige prvakov.

Zgodovinski preobrat na Anfieldu je imel poleg strelcev - Divocka Origija in Georginia Wijnalduma - ter domiselnega podajalca Trenta Alexandra-Arnolda, še enega junaka.

trent alexander-arnold Genialen trik Šport Razkrivamo: Ali je bil udarec iz kota za zmago s 4:0 po pravilih?

Navijači angleškega kluba se na družbenih omrežjih klanjajo 14-letnemu pobiralcu žog Oakleyju Cannonierju, brez katerega se Liverpoolu ne bi uspelo uvrstiti v finale lige prvakov.

Mladenič iz Leedsa je v odločilnih sekundah tekme razmišljal tako hitro kot podajalec Alexander-Arnold, njegova hitra reakcija pa je Angležem pomagala do pretkanega zadetka.

lionel messi Šok na letališču Šport Messi v divjem soočenju z navijači Barçe, posredovali varnostniki

Potem ko so si domači izborili kot, je Cannonier takoj podal rezervno žogo ter poskrbel za nemoteno nadaljevanje igre, nato pa je brez zavlačevanje ujel še žogo, ki se je odbila v igrišče.

Alexander-Arnold je v tistem hipu izkoristil nepostavljeno obrambo Barcelone in podal za ključni zadetek.

Trent Alexander-Arnold Sokolje oko Šport Junak Liverpoola, ki je prelisičil Barcelono

Pobiralec žog se je ravnal po navodilh trenerja Carla Lancasterja, ki je fantom v torek zjutraj naročil, da morajo nogometašem Liverpoola podajati kar se da hitro.

"Asistenca" pobiralca žog je postala spletni hit, navijači pa pozivajo, da bi si za svoj doprinos zaslužil najmanj ogled finala v Madridu in sezonsko vstopnico na Anfieldu.

"Fant je star 14 let in do konca življenja mu ne bo treba plačati piva," je zapisal nek navijač.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.