Šport > Nogomet
1052 ogledov

Junak Liverpoola, ki je prelisičil Barcelono

Trent Alexander-Arnold Epa
Njegova podaja, ki bo šla v zgodovino, je zapečatila usodo Barcelone.

Trent Alexander-Arnold, glavni tvorec odločilnega zadetka na Anfieldu, s katerim je Liverpool napredoval v finale lige prvakov, je pojasnil, kako je v hipu prepoznal edinstveno priložnost in na prebrisan način postavil piko na i veličastnemu preobratu.

Leo Messi razočaran po porazu 0:4 proti Liverpoolu v polfinalu Lige prvakov Liga prvakov Šport Barcelona spet zapravila prednost treh golov s prve tekme

Angleži so imeli v 79. minuti na voljo udarec kota. Alexander-Arnold se je začel odmikati od žoge, ker naj bi kot prepustil Xherdanu Shaqiriju, nato pa je stekečl nazaj proti žogi in podal Divocku Origiju. Še preden se je vratar Barcelona Marc Andre Ter-Stegen dobro zavedel, kaj se dogaja, je bila žoga že v njegovi mreži.

trent alexander-arnold Genialen trik Šport Razkrivamo: Ali je bil udarec iz kota za zmago s 4:0 po pravilih?

"To je bil instinkt. Eden tistih trenutkov, ko preprosto vidiš priložnost. Tega nismo trenirali. Videl sem, da je Origi ostal sem. Žoga je bila malce prehitra, a on je izjemen nogometaš. Zabil je dva gola. Teh trenutkov se bom spominjali za vedno," je povedal 20-letni branilec, ki mu je za "genialno potezo" po tekmi čestital tudi trener Jürgen Klopp.

lionel messi Šok na letališču Šport Messi v divjem soočenju z navijači Barçe, posredovali varnostniki

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.