Šport > Nogomet
5510 ogledov

Po porazu navijači zahtevajo njegovo glavo

Ernesto Valverde
"Nič se nismo naučili," je dejal zvezdnik Barcelone.

Barcelona je še drugič v dveh letih doživela boleč izpad v ligi prvakov. Pred letom je zapravila veliko prednost proti Romi, tokrat jo je s 4:0 na povratnem dvoboju izločil Liverpool. Na udaru navijačev Barce se je znašel predvsem trener Ernesto Valverde, ki se najverjetneje po novem debaklu ne bo uspel obdržati na klopi.

"Liverpool je bil agresiven od začetka tekme, a to smo pričakovali. Imeli smo priložnosti, da bi tudi mi zadeli, z našim golom bi bilo vse drugače. A po porazu z 0:4 je nesmiselno iskati opravičila, bili so boljši," je po tekmi na Anfieldu dejal Valverde.

Njegovi izbranci so četrti zadetek prejeli po kotu, zaspala je celotna obramba. "Ne smemo dobiti gola, ko nihče od igralcev ne ve, kaj se dogaja, ko nihče ne pazi na Origija. Če bi mi zadeli, bi bilo vse drugače ..."

Leo Messi razočaran po porazu 0:4 proti Liverpoolu v polfinalu Lige prvakov Liga prvakov Šport Barcelona spet zapravila prednost treh golov s prve tekme

"Moja prihodnost? Ne vem. Iskreno povedano še nisem imel časa razmišljati o tem, sem pa odgovoren za ta debakel. Po tekmi sem se opravičil navijačem na tribuni. Ponosen sem na njih. Tolikokrat smo jih razveselili, da je moral priti tudi trenutek, ko jih bomo razočarali. To se je zgodilo danes. Poraz je zelo boleč, takšni porazi, lani v Rimu in zdaj tu, ti pustijo brazgotine. Vsakič poskušamo razveseliti navijače, tokrat nam ni uspelo," je še povedal Valverde.

"Bili so boljši, od prve minute so krenili v tekmo kot ekipa. Opravičujem se navijačem, prav ničesar se nismo naučili po porazu v Rimu. Še enkrat smo zapravili tri zadetke prednosti," pa je menil vezist Barcelone Sergio Busquets.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice