Šport > Nogomet
1400 ogledov

To je izrekel pred štirimi leti, bo prelomil obljubo?

jurgen klopp Epa
Trenerju Liverpoola že teče voda v grlo.

Jürgen Klopp je z Liverpoolom še vedno v igri za naslov angleškega prvaka, saj ima njegovo moštvo  dva kroga pred koncem le točko zaostanka za Manchester Cityjem.

Redsi so se pod vodstvom nemškega stratega vrnili v sam vrh evropskega nogometa, vendar v štirih letih niso osvojili niti ene lovorike.

Klopp je za svoj doprinos deležen nenehnih pohval s strani konkurentov in drugih nogometnih strokovnjakov, vendar dobrega dela nikakor ne uspe podpreti s srebrnino.

"Pustite nam delati in v štirih letih bomo osvojili vsaj eno lovoriko," je leta 2015 napovedal 51-letni strokovnjak. "Če nam ne bo uspelo, bom začel trenirati v Švici," je dodal.

Časovni okvir, ki si ga je zastavil pred štirimi leti, se zdaj počasi izteka, na to pa ga je s šaljivo objavo spomnil tudi švicarski velikan FC Basel.

"Počaščeni smo, da se gospod Klopp zanima za nadaljevanje kariere v Švici in da vas je toliko, ki za njegov bodoči klub predlagate FC Basel, vendar smo zelo zadovoljni z našim aktualnim trenerjem," so zapisali ter tako poskrbeli, da se je njegova izjava izpred štirih let spet znašla v središču pozornosti.

Liverpool bo v zadnjih dveh krog domačega prvenstva lovil točko zaostanka za Manchester Cityjem, še vedno pa je v igri za finale lige prvakov, a bo moral na domačem Anfieldu nadoknaditi kar tri gole zaostanka za Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice