Šport > Nogomet
609 ogledov

Liverpoolova legenda pred tv kamerami storila "neoprostljivo"

Jamie Carragher Epa
Na Otoku pred velikim obračunom mestnih rivalov, ki bi lahko odločil prvenstvo, vlada prava histerija, kateri se je predal tudi legendarni Jamie Carragher.

Veliki manchesterski derbi na Old Traffordu bi prav lahko odločil letošnjega prvaka Premierlige. V Angliji tako vlada pravo "krizno stanje", saj so vsi v pričakovanju odgovora, ali bo morda Liverpool znova prevzel vodstvo v dirki za naslov, na katerega čaka že 29 let, ali pa bo Manchester City napravil še korak bližje k obranitvi naslova. Rdeči iz Anfielda imajo resda dve točki več od Meščanov, ki pa ima na svojem kontu tekmo manj.

liverpool Noro doživetje Šport Slep navijač Liverpoola zdaj lahko gleda nogomet

Zanimivo pa je stanje pri navijačih iz "rdečega" dela Manchestra. Navijači Rdečih vragov namreč iz dna srca sovražijo Liverpool, svojega največjega rivala. Kljub temu da ne marajo niti svojega mestnega tekmeca, so nekateri pripravljeni celo sprejeti poraz proti Meščanom, da le Liverpool ne osvoji naslov.

Prav toliko, kot navijači Uniteda sovražijo Liverpool, tudi navijači Redsov sovražijo Rdeče vrage. Toda kot po pregovoru, da v sili še hudič muhe žre, bodo Liverpoolovi navijači, med katerimi je tudi legendarni nogometaš Jamie Carragher, tokrat požrli svoj ponos ter z vso silo navijali za najuspešnejšo angleško ekipo. Legendarni branilec ekipe iz Anfielda je šel celo tako daleč, da je javno, pred tv kamerami, oblekel dres ekipe, katero prezira že celotno življenje.

Tekma je sicer na sporedu drevi ob 21:00, zmaga Meščanov pa bi pomenila, da je ekipa iz modrega dela Manchestra le še korak oddaljena od naslova, saj do konca prvenstva ostajajo le še tri krogi, City pa ima dosti lažji razpored od Liverpoola. Meščani se morajo pomeriti še z Burnleyem, Leicester Cityjem in Brightonom, medtem ko Liverpool čakajo še Huddrsfield, Newcastle in Wolverhampton, potrebno pa je omeniti, da imajo med tednom še tekmi Lige prvakov z Barcelono.

 

Komentarjev 1
  • fowler 09:14 27.april 2019.

    Očitno je šlo za neko šalo, ker je Neville oblekel L'poolov dres...

Sorodne novice