Šport > Nogomet
1033 ogledov

Real pri snubljenju Pogbaja trčil v zid

paul pogba Epa
Francoski vezist je visoko na seznamu želja Zinedina Zidana, a njegov prestop je malo verjeten.

Povratnik k belemu baletu Zinedine Zidane ne skriva naklonjenosti do zvezdnika rdečih vragov Paula Pogbaja, največjo oviro pri potencialni selitvi iz Manchestra v Madrid pa predstavlja nogometaševa plača. 

Pogba pri Manchester Unitedu zasluži 17 milijonov evrov in po poročanju španskih medijev ni pripravljen pristati na manjšo plačo. Če bi mu Real ponudil enako vsoto, bi 26-letnik postal najbolje plačani nogometaš kraljevega kluba, kar bi lahko ujezilo dolgoletna člana kluba Garetha Bala (15 milijonov) in Sergia Ramosa (11,8 milijona).

Pri Realu so se vedno zelo skrbno lotevali plačne hiearhije v moštvu, zato Pogbajev zaslužek na Otoku predstavlja ogromno, morda celo nepremistljivo prepreko za Realove pogajalce.

paul pogba | Avtor: Epa Epa

Poleg plače sta prisotni vsaj še dve oteževalni okoliščini, ki bi lahko dokončno ohladili Realov interes.

Manchester United ima za seboj klavrno sezono in se trenutno nahaja šele na šestem mestu ligaške lestvice. Rdeči vragi so samo v Premier League prejeli kar 48 zadetkov, kar je največ doslej. V ligi prvakov so jih v četrtfinalu precej gladko izločili nogometaši Barcelone.

Prodaja enega največjih zvezdnikov kluba bi v tem trenutku pomenila še en udarec za razočarane navijače, zato si bodo v klubu bržkone prizadevali Pogbaja zadržati na Old Traffordu.

Manchester United Sramotno Šport Katastrofa Manchester Uniteda

Tretja ovira za Real je neizprosni agent Mino Raiola, ki bo v pogovorih z galaktiki zastavil trda pogajalska izhodišča in, kot trdijo pri AS-u, ne bo pristal na znižanje plače njegovemu slavnemu varovancu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice