Šport > Nogomet
930 ogledov

Solskjaer: "Še sam ne ve, kaj naj bi imel poškodovano"

Ander Herrera
Vse bolj verjetno se zdi, da Ander Herrera poleti zapušča Rdeče vrage.

Na tiskovni konferenci pred tekmo z West Hamom, katero je Manchester United dobil z rezultatom 2:1, po dveh uspešno izvedenih enajstmetrovkah Paula Pogbaja, je trener Rdečih vragov Ole Gunnar Solskajer poudaril, da do konca sezone potrebuje še 15 točk, da Manchester Unitedu zagotovi nastope v Ligi prvakov v sledeči sezone. Kljub temu, da je poizkušal pozornost preusmeriti drugam, pa se ni mogel otresti vprašanj o tem, kaj se dogaja z Anderjem Herrero.

Ander Herrera | Avtor: Profimedia Profimedia

Izjemni španski vezist namreč ne želi podaljšati pogodbe z Unitedom, katera mu poteče junija. Rdeči vragi naj bi bili Herreri pripravljeni podvojiti plačo, toda Špančev agent zahteva 300.000 funtov tedenske plače, na kar pa pri Manchester Unitedu ne želijo pristati, medtem ko na razplet dogodkov okoli španskega vezista napeto čakajo pri bogatem PSG-u, ki naj bi bil pripravljen ponuditi Herreri pogodbo, katere se ne odbija.

Solskjaer se tako ni mogel ogniti vprašanj o Herreri, ki zaradi domnevne poškodbe ni konkuriral za mesto v prvi postavi na tekmi z West Hamom.

Ole Gunnar Solskjaer | Avtor: Profimedia Profimedia

"Mogoče je skrb za njegovo prihodnost razlog, zaradi katerega je poškodovan. Kdo bi vedel? On sam ne ve, kaj naj bi imel poškodovano in samo on ve, če bo pripravljen za tekmi z Manchester Cityjem in Chelseajem," je njegovo poškodbo pokomentiral Solskjaer.

Ole Gunnar Solskjaer Šokantno Šport Solskjaer: "Zaradi groženj s smrtjo ga nisem poslal v igro"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice