Šport > Nogomet
2049 ogledov

Solskjaer: "Zaradi groženj s smrtjo ga nisem poslal v igro"

Ole Gunnar Solskjaer Epa
Trener Rdečih vragov je po tekmi z Watfordom šokiral javnost s svojo izjavo.

Manchester United je z zadetkoma Marcusa Rashforda in Athonyja Martiala premagal Watford z rezultatom 2:1. Novi stalni trener Rdečih vragov Ole Gunnar Solskjaer je tako znova opravičil novo triletno pogodbo, katero je podpisal tekom tega tedna.

Ole Gunnar Solskjaer Man Utd Šport Začasni je postal stalni

Da pa v Manchestru trenutno ne cvetijo zgolj rože, je pokazala izjava stratega Manchester Uniteda po koncu tekme, ko je pojasnil šokanten razlog, zakaj švedski branilec Victor Lindelof ni zaigral na tekmi. Solskjaer ga v igro ni poslal zaradi groženj s smrtjo, ki jih je Šved prejel pred tekmo 32. kola Premierlige.

"Ker je zapustil reprezentanco Švedske, je prejel grožnje s smrtjo. Zdelo se mi je najbolje, da ne igra na tej tekmi. Moral je urediti določene stvari. Ni problema, vse bo v redu z njim," je pojasnil situacijo norveški strokovnjak.

Victor Lindelof | Avtor: Profimedia Profimedia
Lindelof je sicer v letošnji sezoni odigral 33 tekem za United ter predvsem pod vodstvom Norvežana sestavlja okostje ekipe angleškega velika.

Švedski branilec pa je razburkal strasti, ker se ni pojavil na zadnjem zboru švedske reprezentance, ko je zaradi osebnih razlogov zavrnil poziv selektorja Jannea Anderssona, kar je naletelo na ogorčenje švedskih navijačev.

"Ne morem razumeti, da ljudje ne spoštujejo, da sem odšel zaradi osebnih razlogov. Bolano je, da tega ne spoštujejo," pa je situacijo pokomentiral Lindelof.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.