Šport > Nogomet
542 ogledov

Nagrada za Solkjaerja po izločitvi PSG-ja

Ole Gunnar Solskjaer
Uvrstitev v četrtfinale lige prvakov se je norveškemu trenerju lepo obrestovala.

Po senzacionalnem preboju v četrtfinale lige prvakov je vodstvo Manchester Uniteda sklenilo, da podaljša sodelovanje z norveškim trenerjem Olejem Gunnarjem Solskjaerom, ki je ekipo začasno prevzel, potem ko je moral klop Rdečih vragov sredi decembra zapustiti Portugalec Jose Mourinho.

Romelu Lukaku Šok v Parizu Šport VAR in Skomina poslala United v četrfinale

Angleški mediji, ki poročajo, da bo klub to novico uradno potrdil v kratkem, pišejo, da bo Solskjaer prejel sedem milijonov evrov na sezono, dobro polovico tistega, kar je imel v pogodbi zapisano Mourinho.

Petinštiridesetletni Solskjaer, ki je tudi igralska legenda kluba, je po mnenju mnogih ključni faktor preporoda Manchester Uniteda. Odkar je prevzel zasedbo, je izgubil le eno od sedemnajstih tekem. Med drugimi je premagal Tottenham, Arsenal, Chelsea in ta teden v ligi prvakov PSG ter se tako prebil med osem najboljših klubov v Evropi.

neymar Pariz na nogah Šport Besni Neymar napadel Skomino: "To je sramota!" Damir Skomina VAR Šport "Na levo roko si bom tetoviral ime Damirja Skomine" damir skomina Nad Skomino Šport Parižani prepričani v zaroto: "Če to ne bi bil PSG ..."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice