Šport > Nogomet
10870 ogledov

"Na levo roko si bom tetoviral ime Damirja Skomine"

Damir Skomina
Odločitev slovenskega sodnika znova razdelila privržence nogometa.

PSG je še enkrat več ostal brez želene evropske lovorike. Parižanom je sicer odlično kazalo po prvem dvoboju z Manchester Unitedom, ki so ga na Old Traffordu dobili z 2:0, a so nato z 1:3 pokleknili pred domačimi gledalci. Odločitev je padla v sodnikovem dodatku, ko je Damir Skomina po ogledu posnetka presodil, da je branilec Presnel Kimpembe v svojem kazenskem prostoru nepravilno igral z roko.

Mnenja o odločitvi delilca pravice so deljena, po hitrem pregledu odzivov na twitterju pa je čutiti, da večina ni bila zadovoljna z dosojenim. Nekateri so pohvalili pogum Skomine, da se je odločil za najstrožjo kazen, drugi menijo, da je njegova poteza neupravičljiva. "Zakaj uporabljati VAR, če se dogajajo takšne napake?" je bil eden izmed komentarjev. "Saj se ne pritožujem, ampak ne morem verjeti, da je Skomina za to dosodil enajstmetrovko," se je tudi oglasil tviteraš, ki je očitno stiskal pesti za United.

Romelu Lukaku Šok v Parizu Šport VAR in Skomina poslala United v četrfinale

"Odločitev je bila pravilna. Me moreš soditi drugače, če nekdo s potezo pridobi takšno prednost," je še eden od komentarjev. "Na levo roko si bom tetoviral ime Damirja Skomine, na drugo Oleja Gunnarja Solskjaerja," pa je vsaj začasni zvezdniški status Slovenca omenil še en navijač rdečih vragov.  

 

Komentarjev 13
  • blayo 13:24 07.marec 2019.

    Ne vem, a nekateri očitno mislij, da v sodnikovem podaljšku lahko v kazenskem prostoru kar trije igralci branij z rokami...

  • CharlySheen 11:15 07.marec 2019.

    Kakorkoli bi se odločil v dani situaciji, bi ga spljuvali navijači drugega kluba plus en kup naših sonarodnjakov z manjvrednostnimi kompleksi. Za takšno odločitev moraš imeti jajca, kako bodo njegovo sojenje ocenili njegovi nadrejeni, pa bomo videli po tem, koliko ...prikaži več tekem oz. katere bo sodil v nadaljevanju. Že dva dni mi gre na smeh, ko se spomnim "strokovnih" napovedi rezultatov tekem Real:Ajax in PSG:MANU Zlatka Zahoviča v uvodni oddaji pred prenosom. Izpadel je bedak na celi črti - 2x!

  • Vrtnica 10:20 07.marec 2019.

    V tretjo ligo za stranskega sodnika .