Šport > Nogomet
4811 ogledov

Besni Neymar napadel Skomino: "To je sramota!"

neymar Epa Brazilec si je tekmo ogledal s tribune.
Slovenski sodnik Damir Skomina se je zaradi šokantnega razpleta tekme v Parizu spet znašel v središču pozornosti.

Na Parku princev je bilo vse pripravljeno na veliko slavje Paris Saint-Germaina, nato pa se je v tretji minuti sodnikovega podaljška vse obrnilo na glavo. Pri tem je glavno vlogo odigral Damir Skomina, ki je sprva dosodil sploh prvi kot v korist Manchester Uniteda, nato pa ogledu posnetka pokazal na belo točko. Parižani niso mogli verjeti svojim očem, a njihovi protesti niso obrodili sadov.

Odgovornost je prevzel Marcus Rashford in premagal Gianluigija Buffona za končno zmago Uniteda s 3:1. Angleški velikan si je napredovanje zagotovil s tremi goli v gosteh, potem ko je prvo tekmo na Old Traffordu izgubil z 0:2.

Romelu Lukaku Šok v Parizu Šport VAR in Skomina poslala United v četrfinale

Tekmo si je z roba igrišča ogledal tudi prvi zvezdnik PSG-ja Neymar, ki zaradi poškodbe stopala ni mogel igrati na nobeni tekmi osmine finala lige prvakov. Brazilec je bil večji del obračuna povsem miren, v zadnjih minutah pa se je tako kot večji del pariške klopi nervozno prestopal in jezno gestikuliral v smeri slovenske sodniške ekipe.

neymar | Avtor: Print Screen Print Screen

Ogorčen nad razpletom srečanja se je kasneje oglasil na družbenih omrežjih, kjer je napadel odločitev slovenskega sodnika in ga poslal v tri krasne. "To je sramota. Štirje tipi, ki nimajo pojma v nogometu, gledajo počasne posnetke na ekranu. To ni bila roka. Kako lahko Kimpembe igra z roko, če je s hrbtom obrnjen proti žogi? J**ite se!" je zapisal najdražji nogometaš vseh časov.

PSG, ki je v lasti katarske družbe Qatar Sports Investments, je za uresničitev evropskih ambicij zapravil ogromno denarja, a se je moral letos znova obrisati pod nosom. Izpad proti rdečim vragom pomeni veliko razočaranje tudi za legendarnega Gianluigija Buffona, ki mu počasi zmanjkuje priložnosti za prvo lovoriko v ligi prvakov.

Damir Skomina VAR Šport "Na levo roko si bom tetoviral ime Damirja Skomine"

 

Komentarjev 7
  • kladu 17:44 07.marec 2019.

    PA NI BILO TAM NOBENEGA NORMALNEGA DA BI NEYMARJA ZBRCAL V KOŠČENO RIT DOMIŠLJAVO???

  • Avatar Leon
    Leon 13:33 07.marec 2019.

    VAR je sistem v preizkusni fazi zato je uradno neveljaven !

  • blayo 13:18 07.marec 2019.

    Hehe, svetovni prvak v valjanju potleh bo učil Skomino kaj je roka ;)