Šport > Nogomet
7908 ogledov

Neverjetno, kaj je počel Ramos ob katastrofi Reala

sergio ramos Print Screen
Kaznovani kapetan madridskega Reala si ne bi mogel izbrati bolj neprimernega trenutka.

Ajax je v osmini finala lige prvakov na Santiago Bernabéuu premagal Real Madrid (4:1) in ga s skupnim izidom 5:3 izločil iz tekmovanja. Tekmo se je iz zasebne lože ogledal tudi kaznovani kapetan domačega moštva Sergio Ramos, ki ga je Evropska nogometna zveza (Uuefa) kaznovala z dvema tekmama prepovedi nastopanja.

Real Madrid : Ajax Liga prvakov Šport Ajax v Madridu ponižal Real

Ramosa je kazen doletela zaradi namernega rumenega kartona v zaključku prve tekme z Ajaxom, ki so jo galaktiki na gostovanju v Amsterdamu dobili z 2:1. Prepričan, da si je njegova ekipa že zagotovila preboj med najboljših osem, je v izdihaljih rednega dela storil prekršek nad Kasperjem Dolbergom in si prislužil tekmo prepovedi.

Računal je, da bo izpustil povratno srečanje  osmine finale in se nato s čisto kartoteto soigralcem pridružil v četrtfinalu. A se je uštel.

Uefa ga je zaradi namernega kartona kaznovala z dodatno tekmo prepovedi, ki jo bo po nepričakovanem izpadu njegovega moštva odslužil šele v skupinskem delu prihodnje sezone.

"Seveda smo pogrešali Ramosa. S tem nemislim nič slabega o ostalih igralcih, a manjkal nam je naš kapetan."

Santiago Solari 

Preračunljivi zvezdnik Reala si je povratno tekmo ogledal iz zasebne lože, ki so jo krasile njegove začetnice in številka dresa. V loži so bile prisotne tudi televizijske kamere. Ramos je namreč snemal dokumentarec o njegovem življenju, ki naj bi izšel enkrat poleti.

Dokumentarni film bo vseboval tudi posnetke s tekme, na kateri je Ramos jezno gestikuliral in norel nad svojimi soigralci. V Barceloni si, se šalijo uporabniki družbenih omrežij, že manejo roke, snemalna ekipa pa bo imela polne roke dela z montažo zanimivih posnetkov, ki bi jih nogometaš bržkone najraje izbrisal iz spomina.

"Ramos prav nocoj snema dokumentarec. Zdaj verjamem v karmo," je zapisal nek uporabnik družbenega omrežja tviter. "Ustvarjalci zagotovo niso pričakovali, da bo dokumentarec postal hit v Barceloni. Tepli se bodo za to, da ga povlečejo s spleta," je dodal drugi.

 

Komentarjev 1
Sorodne novice