Šport > Nogomet
2574 ogledov

Modrić razočaran nad soigralci: "Ne bi o imenih, toda ..."

luka modrić Epa
Hrvaškemu vezistu počasi zmanjkuje potrpljenja.

Aktualni dobitnik zlate žoge Luka Modrić je po drugem zaporednem porazu proti Barceloni priznal, da v ekipi pogrešajo Cristiana Ronalda, ki se je poleti za dobrih 100 milijonov evrov preselil k Juventusu.

Ivan Rakitić Real Madrid Barcelona La Liga Šport Barça po El Clásicu na pragu naslova

Galaktiki so izgubili tri od zadnjih štirih tekem v vseh tekmovanjih, novo priložnost za dokazovanje pa bodo imeli v torek, ko bodo na Santiago Bernabéuu gostili Ajax.

Povratna tekma osmine finala lige prvakov bo odločala o njihovi nadaljnji poti v Evropi, potem ko so v domačem prvenstvu izgubili realne možnosti v boju za naslov državnega prvaka. Real ima namreč debelih 12 točk zaostanka za Barcelono in pet za drugouvrščenim Atléticom.

"Vsaka ekipa bi pogrešala takšnega igralca, kot je Ronaldo. Najti zamenjavo zanj je misija nemogoče. Seveda ga pogrešamo. V klubu so upali, da bodo drugi igralci zapolnili vrzel. To je težko. Cristiano je zabil 50 golov na sezono. Nemogoče je najti igralca, ki jih bo dosegel toliko. Ne bi govoril o imenih, a dva ali trije igralci bi jih morali doseči od 15 do 20. Tudi 10. To nam manjka. V tem je naš glavni problem. Na pokalni tekmi z Barcelono smo imeli ogromno priložnosti. Kvaliteten nasprotnik te bo kaznoval," je povedal Modrić.

Luka Modrić, Lionel Messi Podali nasvet Šport Pri Barceloni so se pošalili na Modrićev račun

"Cristiana ni več z nami. Ne moremo se pritoževati naslednjih deset let. Klub je položil svoje upe v druge igralce, kot so Gareth Bale, Marco Asensio, Karim Benzema. Kupili smo Mariana in Viniciusa, ki igra zelo dobro za svoja leta. Včasih se stvari ne izidejo, naša edina rešitev pa je, da poprimemo za delo," je dodal hrvaški vezist.

Najboljši strelca Real Madrida v La Ligi Karim Benzema (11) in Gareth Bale (7) sta skupaj dosegla 18 ligaških golov, najboljša strelca Barcelona Lionel Messi (25) in Luis Suárez (16) pa kar 41.

Komentarjev 1
  • Avatar Kristensa
    Kristensa 00:20 05.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top