Šport > Nogomet
498 ogledov

Bale odrinil soigralca in izzval ostre kritike

gareth bale Epa
Nekoč najdražji nogometaš vseh časov je poskrbel za novo polemiko v Madridu.

Real Madrid je v 25. krogu elitnega španskega prvenstva premagal Levante (2:1). Oba gola so galaktiki dosegli z bele točke. Prvič je bil v 43. minuti natančen Karim Benzema, za končni izid pa je v 78. zadel še Gareth Bale. Edini zadetek ga domače je dosegel Roger Marti.

Bale se je po tekmi znašel v središču pozornosti, ker je po dosežem golu vsaj navidezno odrinili soigralca Lucasa Vazqueza, nato pa sprejel čestitke s strani Nacha. Presenečni Španec je nato nekaj zavpil v smeri Valižana, ki se je pod vodstvom novega trenerja Santiaga Solarija znašel na stranskem tiru. Bale je v igro vstopil šele v 74. minuti, ko je na igrišču zamenjal strelca prvega zadetka Benzemaja.

Nekdanji nogometaš madridskega kluba Predrag Mijatović je Balovo reakcijo označil za "sramotno", medtem ko je prav tako nekdanji član belega baleta Álvaro Benito poudaril, da bi moral svoje frustracije preusmeriti drugam. "Očitno ni dovolj razočaran. Moral bi se razjeziti in Solariju dokazati, da je željan igre," je dejal.

Dogodek z nedeljske tekme je samo še en indic o skrhanem odnosu med nekoč najdražjim nogometašem vseh časov in njegovimi soigralci.

Po tekmi je Valižanu v bran stopil Solari. "Gareth se je v garderobi veselil z vsemi soigralci. Nisem videl slavja, o katerem govorite, videl sem samo njegovo trdo delo. Vesel sem bil zadetka, še bolj pa tega, kar je pokazal na igrišču, kjer nam je pomagal do zmage. Ko doseže zadetek, lahko slavi, kakor ga je volja," je poudaril trener.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice