Šport
7694 ogledov

Ramos Messiju povzročil krvavitev in hudo kri

Messi in Ramos
1/4
El Clasico je minil v temperamentnem vzdušju, v ospredju pa kdo drug kot Sergio Ramos, ki je s komolcem močno udaril Lea Messija.

Incident med obema kapetanoma se je zgodil v zadnji minuti prvega polčasa, ko je v boju za žogo Realov branilec Sergio Ramos zamahnil z roko proti obrazu Barceloninega zvezdnika in ga zadel s komolcem.

Leo Messi se je ob prejetem udarcu zvrnil po tleh in obležal, a sodnik ni dosodil prekrška in je zavrnil sledeče burne proteste Barceloninih igralcev ter Messija samega, ki je sodniku kazal preklano ustnico.

Messijev soigralec Pique je po tekmi pred mikrofoni dejal, da je imel Messi zaradi udarca kri v ustih. "To je bilo agresivno dejanje."

Sergio Ramos, ki je pred nekaj dnevi prejel že 25. rdeči karton v svoji karieri, pa je v kamero zavrnil očitke na svoj račun in dejal, da ni imel namena udariti Messija. Slednjega so morali sicer med tekmo soigralci zelo miriti, ko je Ramosu povedal nekaj krepkih.

Ramosova agresivnost se Realu tokrat ni izplačala, saj je Barcelona sredi Madrida slavila z 0:1 po pobegu in zadetku Hrvata Ivana Rakitića. S to zmago je Barcelona tudi prvič po 87 letih prehitela Real in ima zdaj v medsebojnih obračunih 96 zmag, Real pa eno manj. 51 tekem se je končalo brez zmagovalca. Barcelona se je z zmago še utrdila na 1. mestu elitne španske lige.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • McClain 10:03 03.marec 2019.

    ki vidijo da spet ne bo šlo z rezultatom, Real redno preklopi na kungfu. Pa sem že mislil da je z novim trenerjem tega konec. ma kaki. iste budale še naprej. Pa a je lahko tako tele kapetan? Mogoče v ...prikaži več Realu, drugje sigurno ne.