Šport > Nogomet
295 ogledov

Navijači Uniteda in Chelseaja tokrat složni ob petju

Maurizio Sarri
Chelsea je doživel še en neprijeten poraz. Tokrat ga je v FA pokalu izločil Manchester United.

"Jutri boš odpuščen," so na stadionu Stamford Bridge navijači Manchester Uniteda preprevali trenerju Chelseaja Mauriziu Sarriju. Hitro so jim pritegnili tudi privrženci domačega moštva. Vse bolj očitno je, da se Italijanu po seriji slabih rezultatov obeta predčasni odhod iz londonskega kluba. 

Rdeči vragi so sicer v gosteh s precejšnjo lahkoto premagali modre in jih tako izločili v petem krogu FA pokala. Manchester United, ki bi se z novo lovoriko v najstarejšem nogometnem tekmovanju pri 13 naslovih izenačil z Arsenalom, je sicer prejšnji teden doživel prvi poraz pod vodstvom še vedno le začasnega trenerja Oleja Gunnarja Solskjaera. V ligi prvakov je bil na njihovi zelenici z 0:2 boljši Paris Saint-Germain.

Na tokratnem dvoboju pa je United povedel v 31. minuti, ko je Ander Herrera zadel po odličnem predložku Paula Pogbaja, tik pred polčasom pa je Francoz, ki po odhodu Joseja Mourinha igra kot prerojen, tudi sam zatresel mrežo. Zadel je z glavo po podaji Marcusa Rashforda.

Paul Pogba | Avtor: Profimedia Profimedia

V nadaljevanju dvoboja so domači gledalci glasno zahtevali, da na klop kluba pride nekdanji nogometaš Chelseaja Frank Lampard, Sarriju pa so se posmehovali ob vsaki potezi, menjavi. Zdaj je na potezi lastnik londonskega kluba Roman Abramovič, ki v preteklosti ni veliko odlašal ob menjavah trenerjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.