Šport > Nogomet
1159 ogledov

Le še vprašanje dni

Eden Hazard Epa
Na obzorju je odmevna nogometna selitev.

Že nekaj mesecev se šušlja, da bo belgijski zvezdnik Eden Hazard zapustil Chelsea in postal član madridskega Reala. Kot vse kaže bo posel sklenjen že v naslednjih dneh, poročajo španski mediji.

Ramos Kroos Isco Prestop Šport Zvezdnik zapušča Real

Dodaten zagon je prestop dobil po tem, ko se je na klop 13-kratnih evropskih prvakov vrnil Zinedine Zidane, legendarni Francoz si Hazarda še kako želi videti v svoji ekipi. Belgijec sicer ni javno zahteval odhoda iz Londona, a je že februarja dejal, da je odločen glede svoje prihodnosti in bo kot kaže postal temeljni kamen prenovljenega Reala.

Chelsea sprva sicer ni želel prepustiti Hazarda, ker v naslednjih dveh prestopnih rokih zaradi kršenja finančnega fair-playa ne bo smel registrirati novih igralcev. Toda ofenzivnemu vezistu pogodba z moštvom s Stamford Bridga poteče po koncu sezone 2019/20 in tako lahko Londončani nekaj zaslužijo le še v letošnjem poletju.

Zgroženi Šport "Takšnih navijačev Chelsea ne potrebuje"

Španski AS je pred dnevi poročal, da je Chelsea za Hazarda najprej zahteval 116 milijonov evrov, medtem ko jih je Real ponudil 90. Angleži so nato sporočili, da bi bili zadovoljni s 104 milijoni. MARCA je v petek navedla, da je sklenitev prestopa le še vprašanje dni.

Chelsea se bo v končnici sezone boril za lovoirko v Ligi Evropa, v polfinalu se bo pomeril s frankfurtskim Eintrachtom. V Premier League se "modri" potegujejo za uvrstitev v Ligo prvakov.

Pedro Rodriguez Evropska liga Šport Chelsea se igral z ognjem, Frankfurt dalje s pomočjo sodnikov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.