Šport > Nogomet
1398 ogledov

Liverpoolov zvezdnik si useknil nos nad poškodovanim nasprotnikom

Fabinho Reševalni pas/Twitter
Liverpoolov vezist je z nagnusno potezo, ko si je nad poškodovanim Hazardom useknil nos, pretresel nogometni svet.

Nogometaši Liverpoola in Chelseaja so v nedeljo odigrali derbi kroga  v Premierligi ter popolnoma upravičili pričakovanja. Šlo je za tekmo polno tempa, s priložnostmi na obeh straneh, za spretnejše (in srečnejše, saj je prvi zadetek padel po nedosojenem prekršku Mohameda Salaha nad Emersonom Palmierijem) pa so se izkazali nogometaši iz mesta Beatlov, ki so po zadetkih Sadia Manea in Salaha slavili z 2:0.

Fabinho Vernik Šport Igralec čakal na "znak od zgoraj", da sprejme ponudbo

Edini, ki je pravzaprav pustil slab vtis na igrišču, je bil Liverpoolov vezist Fabinho, ki že dalj časa slovi za umazanega igralca, ki velikokrat pretirava z agresivnostjo ter nešportnim obnašanjem.

Tokrat se je "izkazal" s tem, da si je useknil nos tik nad Edenom Hazardomki je poškodovan ležal na travi, medetm ko se mu je nudila zdravniška pomoč.

Fabinho je sicer to najperj storil nekaj metrov stran od Hazarda, a se mu je zdelo očitno bolje, če nagnusno dejanje opravi tik nad belgijskim zvezdnikom, medtem ko je glavni sodnik tekme Michael Oliver vse skupaj mirno opazoval in se odločil stvar popolnoma ignorirati.

gianluigi buffon michael oliver Prišli na dom Šport Ženi sodnika Oliverja grozijo
Komentarjev 1
  • Avatar Snezianna
    Snezianna 01:40 16.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice