Šport > Nogomet
1452 ogledov

Real za trojico zvezdnikov pripravil neverjetno vsoto

(Real Madrid - Roma) Zinedine Zidane EPA
Zinedine Zidane, ki se je po katastrofalni sezoni Real Madrida vrnil za krmilo Belega baleta, naj bi imel za prihajajočo sezono na voljo 500 milijonov evrov, namenjenih za krepitev ekipe.

"Casino Royal," se blešči z naslovnice slovitega in uglednega francoskega L'Equipea, ki najavlja veliko rekonstrukcijo Real Madrida v prihajajoči sezoni.

Zinedine Zidane naj bi poročanju francoskega časnika imel na voljo kar 500 milijonov evrov za osvežitev ekipe. Zapraviti jih namerava za trojico zvezdnikov: Paula Pogbaja, Edena Hazarda in Kyliana Mbappea.

Trije evropski superzvezdniki naj bi bili Zidanov temelj nove, pomlajene Realove ekipe, ki naj bi bila v svetovnem vrhu še vrsto let. Trenerju Galaktikov gre na roko, da je vsa trojica že izrazila željo po sodelovanju z nekdaj najboljšim nogometašem sveta ter prestopu v Real, prav tako pa vsaj dva izmed naštetih igrata za kluba, ki v zadnjih dveh letih nista v igri za kakšno uglednejšo lovoriko.

Hazard | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Eden Hazard, ki naj bi bil po Transfermarktu vreden 150 milijonov evrov, je Chelsea okrepil leta 2012, ko je prestopil iz francoskega Lillea. Že leta velja za enega izmed najboljših nogometašev na svetu, toda v zadnjih letih je postal edina gonilna sila londonskih Modrih in vse bolj postaja jasno, da mu je Liga prvakov v zahodnem Londonu nedosegljiva. 28-letnik, ki je že večkrat izpostavil željo po odhodu v Madrid, je z Blues sicer osvojil dve domači prvenstvi, FA pokal, ligaški pokal ter Evropsko ligo.
paul pogba | Avtor: Epa Epa
26-letni Paul Pogba se je iz šampionske ekipe Juventusa vrnil v Manchester United ter s tem napravil korak nazaj v svoji karieri. Nekdanji najdražji nogometaš sveta, ki je Transfermarktu ocenjen na 90 milijonov evrov, z Unitedom sicer še nastopa v Ligi prvakov, a se zdi dosti bolj verjetno, da bo svojo priložnost po slavju v najelitnejšem klubskem tekmovanju moral iskati drugje.
Kylian Mbappe | Avtor: Epa Epa

Zadnji na Zidanovem seznamu želja je 20-letni francoski zvezdnik, Kylian Mbappe. Največji nogometni dragulj na svetu se je nedolgo nazaj preselil v prestolnico Francije, kjer je okrepil bogati PSG, ki pa kljub vsem svojim milijonom leto za letom neslavno zaključuje svojo evropsko pot. Po mnenju Zidana naj bi šele v Madridu izkoristil ves svoj potencial. Morebitni prestop Mbappeja pa naj bi bil tudi najdražji izmed trojice, saj je mladi Francoz ocenjen na 200 milijonov evrov.

neymar mbappe Še dražji kot Neymar Šport Obeta se nov rekordni prestop
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice