Šport > Nogomet
3740 ogledov

Ramos napadel predsednika in najavil odhod

Sergio Ramos, Florentino Perez
Pri Kraljevskem klubu je prišlo do pravega razpada sistema.

V Real Madridu je po izpadu iz Lige prvakov, s katerim je propadla celotna sezona kluba, zavladal kaos. Španski mediji navajajo, da je prišlo celo do hudega spora v slačilnici Santiaga Bernabeua, potem ko je vanjo vstopil predsednik kluba Florentino Perez.

Real Madrid : Ajax Liga prvakov Šport Ajax v Madridu ponižal Real

Slednji naj bi bil besen na igralce ter jih napadel zaradi pomanjkanja posvečenosti klubu in nogometu ter prekomernega prostega časa, po navedbah španskega As-a pa naj bi stalno omenjal, da so sramota.

Nato se je Perez spravil tudi na kapetana Galaktikov, Sergia Ramosa, ter mu očital, da je on glavni krivec za izpad zaradi slabega načrtovanja ter rumenega kartona, katerega je prejel v Amsterdamu in zaradi katerega je moral izpustiti povratno tekmo z Ajaxom.

sergio ramos Karma je p..... Šport Neverjetno, kaj je počel Ramos ob katastrofi Reala

Ramos, ki je poznan po svojem temperamentu in vročekrvnem karakterju pa predsedniku ni ostal dolžan, saj ga je napadel pred celotno slačilnico.

"Izplačaj me, da lahko grem! Vse sem dal za ta grb na dresu, za ta klub ter tudi zate!" naj bi se Ramos pred celotno slačilnico zdrl na Pereza, medtem ko so vsi ostali opazovali v nejeveri.

Sergio Ramos, Florentino Perez | Avtor: Profimedia Profimedia
Po omenjenem sporu naj bi se Perez zaklenil v pisarno, kjer naj bi po poročanju medijev razmišljal o tem, kako dalje. Nagibal naj bi se k takojšnji odpustitvi Santiaga Solarija ter angažiranju Josea Mourinha, za katerega pa se sicer dobro ve, da je v zelo slabih odnosih z nekaterimi igralci Reala, med drugim tudi s Sergiom Ramosom.

Santiago Solari Kriza Šport Slabim novicam za Real ni videti konca...
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.