Šport > Nogomet
4546 ogledov

Bomba iz Madrida: Real dogovoril prihod velikanske okrepitve

Eden Hazard
Nogometni zvezdnik naj bi že kupoval vilo v Madridu.

"Real Madrid se je končno dogovoril s Chelseajem, medtem ko je Eden Hazard že pred nekaj časa dogovoril podrobnosti svojega prestopa in bo kmalu postal nov igralec Kraljevega kluba," piše v današnji izdaji slovite španske Marce, ki trdi, da je prestop belgijskega zvezdnika zdaj tudi uradno dogovorjen.

Pregovori naj bi sicer trajali že mesece, Hazard se je znašel v središču pozornosti praktično v vsakem izmed zadnjih prestopnih rokov, zdaj pa naj bi se zgodba o prestopu najboljšega igralca londonskega Chelseaja v vrste najtrofejnejšega evropskega kluba končno bližala koncu.

Marca še poudarja, da naj bi bil prihod Hazarda eden izmed pogojev Zinedina Zidana, ko se je ta odločil ponovno sesti za krmilo Belega baleta.

Zinedine Zidane Real Madrid | Avtor: EPA EPA

Real naj bi za belgijskega zvezdnika izkrcal "le" 100 milijonov evrov, kljub temu da naj bi Chelsea domnevno dolgo zahteval kar vrtoglavih 200 milijonov evrov. Hazard naj bi po navedbah Marce z Galaktiki podpisal 6-letno pogodbo.

Tottenham stadion Izjava tedna Šport "Tottenham ima veličasten nov stadion, mi pa trofeje. Naj kar ostane tako"

Marca je svoj članek zaključila še s podatkom, da naj bi Hazard že začel z iskanjem luksuzne vile v Madridu, po ponedeljekovi tekmi z West Hamom pa naj bi planiral let v Madrid, kjer naj bi si svoje bodoče prebivališče ogledal tudi v živo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice