Šport > Nogomet
2008 ogledov

Še en udarec za Real Madrid

Vinicius
Slabe novice se kar kopičijo.

Španski nogometni velikan Real Madrid, ki je v torek izpadel v osmini finala lige prvakov proti Ajaxu, bo moral dva meseca igrati brez 18-letnega brazilskega napadalca Viniciusa. Ta si je na torkovi tekmi poškodoval mišico.

Vinicius, ki je sicer odkritje sezone pri v zadnjem času katastrofalnem realu, je v solzah dočakal konec povratne tekme osmine finala, ki so jo Nizozemci sredi španske prestolnice dobili s kar 4:1. Zaradi poškodbe tudi ne bo mogel prvič zaigrati za brazilsko člansko vrsto, ki jo čakata prijateljski tekmi s Panamo in Češko. POleg Brazilca se je na tekmi proti Ajaxu poškodoval tudi Lucas Vasquez.

Luka Dončić V Madridu vre Šport Dončić s tako malo besedami povedal tako veliko

V kraljevem klubu sicer po štirih zaporednih porazih vre. Navijači Reala so razočarani, mnogi zahtevajo odhod trenerja Santiaga Solarija, ki je oktobra na klopi zamenjal Julena Lopeteguija, večina močno pogreša Zinedina Zidana, ki je ekipo v zadnjih letih vselej popeljal na evropski vrh, pred začetkom nove sezone pa odstopil. Solariju so najbrž šteti dnevi, a sam se ne predaja, takoj po tekmi je dejal, da ne misli odstopiti.

"V težkih trenutkih nisem prišel v klub, da bi se predal. Res smo doživeli nekaj bolečih porazov, toda sezone še ni konec. Ne nameravam odstopiti, boril se bom še naprej," je po porazu proti Ajaxu dejal Solari, bočni igralec Dani Carvajal pa je bil nekoliko drugačnega mnenja.

"V enem tednu smo zapravili vse. Najbrž bomo sezono končali le z zmago v evropskem superpokalu, zelo smo razočarani. Počutimo se slabo, težko opišem, kako. Zase lahko rečem, da še nikoli nisem bil tako slabo razpoložen. A moramo ostati profesionalni in naše naloge opraviti do konca, čeprav bi najraje sezono kar končal," je dejal španski reprezentant, ki je na koncu športno priznal poraz: "Mi izgovorov ne smemo iskati. Treba je priznati, da so bili Nizozemci boljši in da so si zaslužili napredovanje."

sergio ramos Karma je p..... Šport Neverjetno, kaj je počel Ramos ob katastrofi Reala
Komentarjev 1
  • Avatar Milosgirra
    Milosgirra 00:20 07.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top